Kan ik dit wel betalen? Er is meer mogelijk dan je denkt

Op zoek naar een nieuwe woning, maar weet je niet wat je nu precies kan betalen? Of twijfel je of je je huidige hypotheek mee wilt nemen? Om succesvol te zijn in de huidige huizenmarkt is snelheid essentieel. Daarom zorgen wij dat het hele plaatje duidelijk wordt en je droomhuis binnen handbereik komt.

Lees hoe

De stappen naar een verantwoorde hypotheek

 • Eerst zoeken we voor je uit welke hypotheek het best past. We vergelijken ruim 30 aanbieders en hun voorwaarden, waardoor er genoeg te kiezen is. Ook kijken we gelijk naar de eventuele overwaarde van je bestaande woning. Door een indicatieve waardebepaling heb je een aardig uitgangspunt en kan je een maximum bedrag bepalen voor wanneer je je droomwoning tegenkomt.
 • Ga je een woning bezichtigen, dan gaan we met je mee. Onze aankoopmakelaars weten precies waarop ze moeten letten en kunnen je ook meer vertellen over bijvoorbeeld ontwikkelingen in de wijk. Met de juiste aankoopstrategie weet je zeker dat je niet teveel betaald.
 •  Is je bod geaccepteerd dan kijken we mee naar de juridische overeenkomsten of helpen we de bouwtechnische keuring te begrijpen. Want nare verrassingen na oplevering, daar houden we niet van!  

Ons aankoopteam helpt je verder

We werken met een team van professionals. Dat betekent dat we bij de aankoop van een huis ook alvast in een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek kijken naar je financiële situatie én de verkoop van je bestaande woning. Zo weet je of je rekening kunt houden met overwaarde, en heb je een compleet plaatje van je financiële mogelijkheden, afgestemd op jouw levensstijl.

Komt jouw droomhuis voorbij, dan kun je direct doorpakken. En indien nodig met een gerust hart een voorbehoud op financiering laten vallen. Natuurlijk zorgen wij als jouw persoonlijke sparringpartner dat je het hoofd koel houdt: de prijs moet kloppen.

De voordelen:

 • We vergelijken ruim 30 hypotheekaanbieders en hun voorwaarden
 • We bekijken het hele plaatje (aankoop – hypotheek – verkoop) en vergroten zo de kansen om succesvol te zijn
 • We hebben 90 jaar ervaring en we weten als geen ander wat er speelt in de markt
 • We informeren je over nieuw aanbod, gaan mee met bezichtigingen We houden het hoofd koel en adviseren je over de juiste aankoopstrategie
 • We beoordelen de kleine lettertjes voor je en geven advies over onder andere bouwtechnische keuring en juridische overeenkomsten

Al 60+ slimme huizenkopers gingen je voor!

Vergroot je kans op je droomwoning met ons aankoopteam van makelaars en financieel adviseurs.

 • Aankoopadvies, financieel advies en verkoopadvies huidige woning
 • Kom vrijblijvend langs bij één van onze 8 vestigingen
 • En gaan we samenwerken? Dan hanteren wij No Cure No Pay

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.