Inloopavond Heysekade

Tussen 2017 en 2023 worden in meerdere fasen nieuwbouwwoningen gerealiseerd op Heijplaat. Samen vormen zij het nieuwe dorp. Anno 2022 krijgt het nieuwe dorp al echt vorm. Vanuit het project ‘het verborgen geheim’ zijn al meerdere fasen opgeleverd. Het typische havenkarakter van Heijplaat zie je terug in de openheid van de omgeving, de grote maat, architectuur en robuustheid. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Waar je van harte welkom bent om dit zelf te ervaren!

Wonen op de Heysekade betekent wonen in een dorpse setting, waar je tegelijkertijd bent voorzien van alle gemakken die de stad te bieden heeft.

Om kennis te maken met dit bijzondere project wordt er een gezellige inloopavond georganiseerd op donderdag 22 december tussen 16:30 - 18:30. Je bent welkom in De Huiskamer 2.0. Adres: Heysekade 1, 3089 TE te Rotterdam. Het verkoopteam staat op deze avond klaar om je alle details te vertellen. Graag willen we je vragen om je aan te melden en hierbij aan te geven met hoeveel personen je aanwezig zult zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie