Huis verkopen in Rotterdam -  36784

Huis verkopen in Rotterdam

Ben je van plan jouw huis in Rotterdam te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Maaskade 113 te Rotterdam of bellen: 010 - 424 88 88.

Ja, ik wil mijn huis in Rotterdam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

rotterdam

Je woning verkopen voor de beste prijs

Rotterdam is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
kubuswoningen rotterdam

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Rotterdam is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Rotterdam. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis verkopen Rotterdam

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis verkopen Rotterdam

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis verkopen Rotterdam

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis verkopen Rotterdam

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

ss rotterdam

Huis verkopen Rotterdam: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Rotterdam. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Van Leeuwenhoeckstraat 53

Het ging erg goed, het hoogste bod was gelijk raakHet contact met de makelaar was goed, de communicatie naar ons toe via mail, mobiel was perfect.

9,0 10 1
Geschreven op
Noordernesse 12

Wij hebben uitstekende begeleiding en support ontvangen van Ooms makelaardij en bij vragen werd snel en adequaat geantwoord.

8,5 10 1
Geschreven op
Schuttevaerkade 187

Ik heb een fijn persoonlijk contact ervaren, ze geven duidelijkheid na bezichtigingen en goed advies.

9,8 10 1
Geschreven op
John Coltranestraat 18

Het contact verliep goed met de makelaars en kantoor.Wij werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bezichtigingen.

8,0 10 1
Geschreven op
Wijnbrugstraat 135

De verkopende makelaar van mijn woning was Rogier Kroese van Ooms. Rogier is een deskundige en ervaren makelaar, die veel kennis van de markt heeft. Hij denkt met de verkoper mee, speelt goed in op de wensen van de verkoper en staat altijd klaar om te sparren. Ik zou Rogier zeker aanraden.

8,5 10 1
Geschreven op
Jufferstraat 254

Het contact met mijn makelaar verliep goed. Hij regelde snel bezichtigingen om mijn apartement snel te kunnen verkopen. Hij was bereikbaar voor eventuele vragen. Apartement is verkocht tegen afgesproken verkoopwaarde. Via move moest je de nodige documenten aanleveren. Dit moest de koper ook doen. Alles bleef overzichtelijk. Binnenkort wordt er via notaris alles afgerond en de sleutels aan de nieuwe koper overhandigd.

8,3 10 1
Geschreven op
Piet Heynstraat 15

Het kontakt verliep prima, zowel telefonisch en persoonlijk, zeker ook omdat de kontaktpersoon in de straat heeft gewoond

8,0 10 1
Geschreven op
Pottenbakkerij 24

Duidelijke afspraken en communicatie, goede service en begeleiding tijdens het gehele traject. Kortom zeer tevreden.

8,0 10 1
Geschreven op
Monteverdistraat 64

Bij de makelaar gaat het om mensen die er werken. Van administratie, financiën tot de makelaars zelf. Het is een bedrijf met mensen die zeggen wat ze doen, maar zeker ook doen wat ze zeggen. We kunnen niet anders zeggen dat we heel goed en deskundig geholpen zijn.

9,3 10 1
Geschreven op
S.M. Hugo van Gijnweg 209

Na de eerste kennismaking was het even stil. Nadat ik contact had opgenomen omtrent de mogelijkheden om de woning zo snel mogelijk op de markt te plaatsen werd ook direct actie ondernomen. Er werd een afspraak met de fotograaf gemaakt en de begeleiding was goed. Binnen 2 weken was alles geregeld en meteen 2 kandidaten. 1 ervan heeft uiteindelijk de woning gekocht. Ook in de tussentijd werd ik steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook heeft de makelaar

8,5 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 1358 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 1576 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2946

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie