Ooms Makelaars

Van harte welkom bij Ooms, al 90 jaar de meest ervaren NVM makelaar en vastgoedadviseur van de regio. Wij weten wat er leeft, dat kunnen we met een gerust hart zeggen. Al sinds 1927 zijn we actief, toen één vestiging in Rotterdam, nu acht verdeeld over de gehele regio. Door die verschillende vestigingen staan we nog altijd even dicht bij onze klanten als toen, en kunnen we een persoonlijke dienstverlening bieden. Juist deze persoonlijke dienstverlening maakt het verschil, bij ons staat de klant nog écht centraal en wij gaan voor niets minder dan 100% tevredenheid. Dit zie je ook terug in de cijfers: Ooms is niet voor niets de meest verkopende makelaar van regio Rotterdam!

Gebruik het hoofdmenu om naar de verschillende pagina's en ons aanbod te gaan, of lees verder over onze verschillende disciplines.

8076

Wonen

Of je nou een woning wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, met een Ooms Makelaar aan je zijde sta je sterker. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de regio staan wij je bij met advies op maat en nemen wij jouw zorgen weg. Wat onze makelaars uniek maakt? Dat is onze specialistische en toch zeer persoonlijke aanpak, geen vraag is te gek en we zetten graag een stapje extra!

Huis verkopen?

Start dan met een gratis waardebepaling. Zo krijg je in ieder geval inzicht in de huidige waarde van jouw woning. Die kan zeker in deze markt nog wel eens meevallen!

Waardebepaling Aanvragen

Huis Kopen?

Laat gratis een zoekopdracht achter. Wij zorgen dat het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen in je mailbox terecht komt!

Zoekopdracht Achterlaten
8077

Nieuwbouw

Naast de mooiste bestaande bouw woningen mogen wij ook een groot aantal toffe nieuwbouwprojecten verkopen. Een nieuwbouwwoning kopen of huren is speciaal en vergt net even een andere aanpak. Waar je bij een bestaande woning gelijk ziet wat je krijgt, moet je bij een nieuwbouwwoning fantaseren. Onze makelaars nemen je graag mee in dit proces en geven je meer informatie over de mogelijkheden qua inrichting, maar ook over hoe de algemene ruimtes er uit komen te zien, welke voorzieningen er in de omgeving aanwezig zijn en de technische aspecten van de woning.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Naast ons huidige nieuwbouwaanbod zijn er ook een aantal projecten die er aan zitten te komen. Alvast kijken naar de informatie die nu al beschikbaar is, en je vergapen aan de Artist Impressions? Klik dan op onderstaande button!

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken
8081

Jouw Nieuwbouwexpert

Jasper Kuijs
  • Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (010) - 424 88 88
8082

Bedrijven

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is de meest ervaren bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur van de regio. Als partner in Dynamis, een netwerk van 14 nauw samenwerkende Nederlandse makelaarskantoren en met behoud van de expertise in de eigen regio, zijn wij een gewaardeerde partner voor (institutionele) beleggers, bedrijven, instellingen en overheden, die ook buiten de eigen regio willen groeien en investeren. Met de beste specialisten in de aan- en verkoop, huur en verhuurbemiddeling van alle vormen staan wij voor je klaar!

Recente transacties

Bekijk onze meest recente transacties. Met ruim 125 transacties en 110.000 m² verkocht/verhuurd was ook 2018 weer een topjaar!

Recente transacties bekijken

Nieuws en persberichten

Lees de meest recente nieuws- en persberichten van onze afdeling.

Nieuws en persberichten
8078

Taxaties

Ooms Makelaars Taxaties staat los van de overige Ooms-bedrijven en taxeert zowel woning- als commercieel vastgoed. Hierdoor ben je verzekerd van een onafhankelijke en deskundige taxatie van jouw vastgoedportefeuille. Zodra je betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van jouw commercieel vastgoed wilt, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige taxatierapporten worden door hooggekwalificeerde specialisten uitgevoerd.

Waarom Ooms?

1. Lokale kennis vanuit acht verschillende vestigingen
2. Ervaring in alle prijsklassen
3. Persoonlijke no-nonsense benadering
4. Bescherming tegen overhaaste beslissingen
5. Naast financiering ook taxaties voor rechtszaken en echtscheidingen

Partner in Dynamis

Binnen Dynamis Taxaties werken ruim 125 gecertificeerde taxateurs, verspreid over de 14 vestigingen van Dynamis door heel Nederland. Met recht durven we te zeggen dat we dé partij zijn voor zowel landelijke en regionale taxatieopdrachten.

8079

Financieel Advies

Voor elke financiële vraag – groot of klein – kun je terecht bij Ooms Financieel Adviseurs. Van een volledig en persoonlijk financieel plan tot advies over een bepaald product, zoals het afsluiten van een levensverzekering of hulp bij jouw belastingaangifte. Zo blijf je vrij van zorgen. Hypotheken, particuliere verzekeringen en bedrijfsverzekeringen, iedereen is welkom ook als je nog geen klant van Ooms bent!

Waarom Ooms Financieel Adviseurs?

1. In goed overleg naar een passend advies
2. Betrokken in alle fases van uw leven
3. Onafhankelijk en deskundig
4. Erkend Hypothecaire Planners en Adviseurs
5. Hypotheken, verzekeringen en aanverwante financiële zaken

Erkend Hypotheekadviseur

Wij dragen het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur. Onze adviseurs zijn in het bezit van alle vereiste diploma’s, hebben ruime praktijkervaring en volgen bijscholing. Op deze manier ben je verzekerd van een deskundig advies.

Lees meer over onze keurmerken
8080

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.