Nieuwbouwproject <div> Remisehof fase 2

Nieuwbouwproject
Remisehof fase 2

Nieuwbouwproject <div> Remisehof fase 2

Nieuwbouwproject
Remisehof fase 2

Nieuwbouwproject <div> Remisehof fase 2

Nieuwbouwproject
Remisehof fase 2

Preview:
Remisehof fase 2

De Preview periode is de periode voorafgaand aan de start verkoop. Door je via het onderstaande formulier te registreren voor de financiële toetsing, kunnen wij bij Ooms Financieel Adviseurs voor u de haalbaarheid van de financiering toetsen, waardoor je vanaf de start verkoop met voorrang een woning in het project kunt kopen.

Na het invullen van het onderstaande formulier, wordt er een klantportaal voor je aangemaakt waarin we je zullen vragen om specifieke documenten aan te leveren. Zodra alle documenten zijn aangeleverd, wordt je getoetst door één van de Financieel Adviseurs en krijg je - indien geslaagd - een haalbaarheidscertificaat opgestuurd. Met dit certificaat kun je je met voorrang inschrijven bij de start verkoop. Je hoeft dus geen afspraak te maken, wel zo makkelijk!

Let op, om je in te schrijven voor de Preview dien je contact op te nemen met de makelaars van afdeling Nieuwbouw. Dit telefonisch via 010-4248890 of per e-mail: rotterdam@ooms.com.

Registreer je voor de
financiële toetsing

Voorrang met een Haalbaarheidscertificaat

De Pre-Sale periode is de periode voorafgaand aan de start verkoop. Door je via bovenstaande formulier te registreren voor de Pre-Sale, kunnen wij voor u de haalbaarheid van de financiering toetsen, waardoor u vanaf de start verkoop met voorrang een woning in het project kunt kopen. De adviseur zal jouw financieringsmogelijkheden toetsen aan de duurzame financieringsoplossingen die door meerdere geldverstrekkers voor dit project geboden worden. Aan het eind van dit proces ontvang jij een uniek haalbaarheidscertificaat waarmee jij tijdens de start verkoop met voorrang je in kunt schrijven op de bouwnummers van jouw keuze. Vervolgens zijn er 2 mogelijkheden;

  • Mogelijkheid 1: Je krijgt een Haalbaarheidscertificaat
    Het kopen van een woning in Remisehof is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je schrijft je met voorrang voor één of meerdere bouwnummers van jouw keuze in. Houdt er rekening mee dat andere kopers met een haalbaarheidscertificaat ook voorrang hebben.
  • Mogelijkheid 2: Je krijgt geen Haalbaarheidscertificaat
    Je kunt of wilt niet verder met de woning die je voorkeur heeft. Of de woning waarvoor jij je hebt ingeschreven is met voorkeur helaas aan een andere voorrangskoper toebedeeld.
39498

Wonen in Het Remisehof

Kies je voor één van de luxe appartementen? Een lichte videwoning? Of heb je veel ruimte nodig en kies je voor een 5-laags herenhuis? In Het Remisehof is er voor ieder wat wils!

Ook Het Spuikanaal krijgt een fraai aangelegde, grote binnentuin, die als een oase van rust een perfecte balans biedt in het hedendaags stedelijke wonen. Daarnaast heeft een groot aantal woningen een eigen privé tuin. De appartementen krijgen allemaal een ruim balkon.

Veel woningen en appartementen worden verkocht inclusief een parkeerplaats in de afgesloten parkeervoorziening. Als je niet voor de auto kiest dan is het centrum binnen handbereik met de fiets of met de metro.

Remisehof

Rotterdam ligt aan je voeten

Het Remisehof is onderdeel van stadsdeel Feijenoord en bevindt zich op een uniek schakelpunt tussen twee werelden, “De kop van Zuid” en de “Afrikaanderwijk”, aan de doorgaande route naar het centrum van Rotterdam. De woonblokken liggen aan weerzijde van de Laan op Zuid en vormen de natuurlijke verbinding tussen Nieuw Zuid en Oud Zuid.

De Kop van Zuid, met haar imposante skyline is hip, trendy en staat voor energie en vernieuwing. Je vindt hier het Entrepot gebouw, de Wilhelmina Pier met het befaamde hotel New York en de Cruise Terminal. In de Afrikaanderwijk proef je nog het oude Rotterdam, een intieme buurt met veel kleinschalige activiteiten en een unieke weekmarkt.

Met de tramhalte voor de deur rijd je in vijf minuten naar hartje Rotterdam om het bruisende leven van de stad in te duiken. Ook is er een goede verbinding met de uitvalswegen rond Rotterdam, in 10 autominuten rijd je al de A16 op.

Nieuwbouw woning kopen en jouw huidige woning verkopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie