Natuurlijk Stads -  42206

Natuurlijk Stads

Natuurlijk Stads is een nieuwbouwproject, gelegen aan de Charloisse Lagedijk. Het nieuwbouwproject omvat 14 onder één kapwoningen en een vrijstaande woning. Wonen aan de Charloisse Lagedijk betekent wonen in een prachtig groene en landelijke omgeving. Maar wel met alle gemakken van de stad dichtbij. Je staat zo met de fiets bij het metrostation, waarmee je weer zo in het centrum van Rotterdam staat. Reis je voor je werk wat verder? Met de auto sta je zo op de A15. Basisscholen in de buurt zijn er in overvloed; je kan naar Zuid, Rhoon en Barendrecht. MBO's, HBO's en universiteiten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bekijk het aanbod

Plan kosteloos een oriëntatiegesprek

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Hypotheekspecial Natuurlijk Stads

Nieuwbouwhypotheek

Net als Ooms Makelaars is Ooms Financieel Adviseurs bij dit nieuwbouwproject in Rotterdam betrokken. Voor alle kopers bieden wij de Natuurlijk Stads nieuwbouwhypotheek aan. Hierbij krijg je een onafhankelijke en verantwoorde hypotheekkeuze tegen een scherp tarief. De Natuurlijk Stads hypotheek is inclusief:

  • Een gratis oriëntatiegesprek
  • Hypotheekadvies en -bemiddeling
  • Woonlastenadvies en -bemiddeling
  • Overlijdensrisicoverzekeringsadvies en -bemiddeling
  • Onze financieel adviseur vult de inkomstenbelastingaangifte voor je in (geldt niet voor ondernemers).

In drie stappen een hypotheek afsluiten

Hypotheekspecial Natuurlijk Stads

Kennismaken

Op zoek naar een woning? Vertel ons jouw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een hypotheek wilt oversluiten.

Hypotheekspecial Natuurlijk Stads

Hypotheekadvies

Je bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij jouw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen je in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

Hypotheekspecial Natuurlijk Stads

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We komen weer bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je nieuwe woning!

Natuurlijk Stads Rotterdam

Wonen op Zuid

Wonen doe je niet in Zuid, maar op Zuid. Op zuid vind je veel verrassende plekjes. Je kunt lekker shoppen op Zuidplein, ondertussen een drankje doen bij Lisa op Zuidplein, bezoek een evenement in Ahoy, geniet van het zonnetje op het terras bij Brasserie de Koriander of trek er een dagje op uit in het Zuiderpark. Je kan hier je rondje hardlopen, bootcampen, ontspannen en voor de kleintjes is er een kinderboerderij. Genoeg te doen dus.

Nieuwbouw woning kopen en jouw huidige woning verkopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie