harmonie

Verkoop Harmonie

Door je via het onderstaande formulier te registreren voor de financiële toetsing, kunnen wij bij Ooms Financieel Adviseurs voor jou de haalbaarheid van de financiering toetsen, waardoor je vanaf de start verkoop met voorrang op kandidaten zonder haalbaarheidscertificaat je in kunt schrijven op een woning in het project.

harmonie

Werkwijze

Na het invullen van het onderstaande formulier, wordt er een klantportaal voor je aangemaakt waarin we je zullen vragen om specifieke documenten aan te leveren. Zodra alle documenten zijn aangeleverd, wordt je getoetst door één van de Financieel Adviseurs en krijg je - indien geslaagd - een haalbaarheidscertificaat opgestuurd. Met dit certificaat kun je je met voorrang inschrijven bij de start verkoop. Je hoeft dus geen afspraak te maken, wel zo makkelijk!

Registreer je voor de financiƫle toetsing

Voorrang met een haalbaarheidscertificaat

Door je via bovenstaande formulier te registreren kunnen wij voor jou de haalbaarheid van de financiering toetsen, waardoor je vanaf de verkoop met voorrang een woning in het project kunt kopen. De adviseur zal jouw financieringsmogelijkheden toetsen aan de duurzame financieringsoplossingen die door meerdere geldverstrekkers voor dit project geboden worden. Aan het eind van dit proces ontvang jij een uniek haalbaarheidscertificaat waarmee jij je tijdens de verkoop met voorrang in kunt schrijven op een woning.

  Mogelijkheden

  • Mogelijkheid 1: Je krijgt een haalbaarheidscertificaat
   Het kopen van een woning is voor jou haalbaar en betaalbaar. Je schrijft je met voorrang in voor één of meerdere woningen van jouw keuze. Houdt er rekening mee dat andere kopers met een haalbaarheidscertificaat ook voorrang hebben.

  • Mogelijkheid 2: Je krijgt geen haalbaarheidscertificaat
   Je kunt of wilt niet verder met de woning die je voorkeur heeft. Of de woning waarvoor jij je hebt ingeschreven is met voorkeur helaas aan een andere voorrangskoper toebedeeld.

  Nieuwbouw woning kopen en jouw huidige woning verkopen?

  Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

  Gratis waardebepaling aanvragen

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie