Hypotheekspecials Nieuwbouw

Hypotheekspecials Nieuwbouw

Hypotheekspecials

Torensteepolder
De Meent

Nu in de verkoop

De Torensteepolder is de naam van het gehele gebied onder Numansdorp tot aan Het Hollandsch Diep. De wijk loopt, parallel aan de Dorpshaven, door tot het bekende Fort Buitensluis. Je woont hier heerlijk vrij, met open uitzicht over de polder en tegelijkertijd ook vlak bij de voorzieningen in Numansdorp zelf. Op 15 januari aanstaande gaan er in deelbegied De Meent 24 gasloze hoek- en rijwoningen en 30 appartementen in de verkoop.

Hypotheekspecials

Het Remisehof Fase 2 | Het Spuikanaal

Nu in de verkoop

Inschrijfperiode verkoop: 25 januari tot 3 februari 2020, 17:00 uur.

Het Spuikanaal is de tweede en laatste fase van Het Remisehof. Anders dan de vorige fase bestaat deze fase volledig uit koopwoningen en -appartementen. Dit betekent voor jou als koper dat er nog meer te kiezen valt. Kies je voor één van de luxe appartementen? Een lichte videwoning? Of heb je veel ruimte nodig en kies je voor een 5-laags herenhuis? In Het Remisehof is er voor ieder wat wils!

Basita Rhoon

Basita Rhoon

Nu in de verkoop

24 luxe koopappartementen met parkeerplaats in afgesloten parkeergarage. De ligging aan de rand van het gezellige dorp Rhoon met winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

  • 3- en 4 kamerappartementen met terras/balkon.
  • Luxe keukeninrichting en hoog afwerkingsniveau.
  • Woonoppervlakte circa 79m² tot 147m².
  • Privéparkeerplaats in afgesloten parkeergarage.
  • Eigen berging op de begane grond.
  • Gezamenlijke fietsenstalling.
Natuurlijk Stads Rotterdam

Natuurlijk Stads in Rotterdam

Nu in de verkoop

Natuurlijk Stads is een nieuwbouwproject, gelegen aan de Charloisse Lagedijk. Het nieuwbouwproject omvat 14 onder één kapwoningen en een vrijstaande woning. Wonen aan de Charloisse Lagedijk betekent wonen in een prachtig groene en landelijke omgeving. Maar wel met alle gemakken van de stad dichtbij. Je staat zo met de fiets bij het metro station, waarmee je weer zo in het centrum van Rotterdam staat. Reis je voor je werk wat verder? Met de auto sta je zo op de A15. Basischolen in de buurt zijn er in overvloed, je kan naar Zuid, Rhoon en Barendrecht. MBO's, HBO's en universiteiten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Nieuwbouw woning kopen en jouw huidige woning verkopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie