- 36868

Wil jij een nieuwbouwwoning kopen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij bieden speciale nieuwbouwhypotheken aan. Hierbij krijg je een onafhankelijke en verantwoorde hypotheekkeuze tegen een scherp tarief. Dit kun je van ons verwachten bij een nieuwbouwhypotheek:

 • Een gratis oriëntatiegesprek.
 • Hypotheekadvies en -bemiddeling.
 • Woonlastenadvies en -bemiddeling.
 • Overlijdensrisicoverzekeringsadvies en -bemiddeling.
 • Onze financieel adviseur vult de inkomstenbelastingaangifte voor je in (geldt niet voor ondernemers).

Plan kosteloos een oriëntatiegesprek

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

In drie stappen een nieuwbouwhypotheek afsluiten

Hypotheekspecials 2

Kennismaken

Vertel ons jouw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct wat jouw nieuwbouwwoning mag kosten. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een hypotheek wilt oversluiten.

Hypotheekspecials 2

Hypotheekadvies

Je bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij jouw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen je indien nodig in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

Hypotheekspecials 2

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben eventueel het taxatierapport ontvangen. We komen weer bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je nieuwe woning!

Hypotheekspecials 2

Jouw woning verkopen

Woon je nu in een koopwoning? Dan wil je die natuurlijk tegen de hoogst mogelijke prijs verkopen. Onze makelaars helpen je daar graag bij. Zo ben verzekerd van een soepele overgang én is alles bij dezelfde partij geregeld, wel zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het jouw adviseur of doe gelijk een gratis waardebepaling.

harmonie

Hypotheekspecial: Harmonie

Fijne gezinswoningen, omgeven door water en groen, wat laagbouw-appartementen – een keur aan woningtypen voor jong en oud. Een mooie mix van architectuur en een net zo mooie mix van bewoners. Want de bewoners maken een wijk. Wanneer er vogels fluiten, kinderen spelen en mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwbouwwijk waar je de buren kent maar ook privacy vindt. Waar je niet op een woestenij van blik uitkijkt, omdat auto’s grotendeels onder een groen dak staan. Waar je in 10 minuten met de metro in ‘de stad’ zit, maar de terugreis naar huis toch mooier vindt.

torensteepolder de meent

Hypotheekspecial: Torensteepolder De Meent

Nu in verkoop!

Er worden totaal 24 gasloze hoek- en rijwoningen en 30 appartementen gerealiseerd. Deze woningen in Torensteepolder De Meent zullen gebouwd gaan worden naast deelgebied De Lommer. De Torensteepolder is de naam van het gehele gebied onder Numansdorp tot aan Het Hollandsch Diep. De wijk loopt, parallel aan de Dorpshaven, door tot het bekende Fort Buitensluis. Je woont hier heerlijk vrij, met open uitzicht over de polder en tegelijkertijd ook vlak bij de voorzieningen in Numansdorp zelf.

basita rhoon

Hypotheekspecial: Basita Rhoon

Nu in de verkoop

24 luxe koopappartementen met parkeerplaats in afgesloten parkeergarage. De ligging aan de rand van het gezellige dorp Rhoon met winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

 • 3- en 4 kamerappartementen met terras/balkon.
 • Luxe keukeninrichting en hoog afwerkingsniveau.
 • Woonoppervlakte circa 79m² tot 147m².
 • Privéparkeerplaats in afgesloten parkeergarage.
 • Eigen berging op de begane grond.
 • Gezamenlijke fietsenstalling.
natuurlijk stads

Hypotheekspecial: Natuurlijk Stads

Nu in de verkoop

Natuurlijk Stads is een nieuwbouwproject, gelegen aan de Charloisse Lagedijk. Het nieuwbouwproject omvat 14 onder één kapwoningen en een vrijstaande woning. Wonen aan de Charloisse Lagedijk betekent wonen in een prachtig groene en landelijke omgeving. Maar wel met alle gemakken van de stad dichtbij. Je staat zo met de fiets bij het metro station, waarmee je weer zo in het centrum van Rotterdam staat. Reis je voor je werk wat verder? Met de auto sta je zo op de A15. Basischolen in de buurt zijn er in overvloed, je kan naar Zuid, Rhoon en Barendrecht. MBO's, HBO's en universiteiten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie