3012 VJ Rotterdam
William Boothlaan 212
Download brochure
3012 VJ Rotterdam

William Boothlaan 212

Vragen? Neem contact op met Daniël Stout van Ooms Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 1.425.000 v.o.n.
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3
  • Wonen190 m2
  • LocatieBekijk op kaart
William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam
William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam
William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam
William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam
William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam
William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam

WILLIAM BOOTHLAAN 212

William Boothlaan 212 maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject De Maasbode. De bouw is reeds gestart. 

DE MAASBODE, ROTTERDAM
De Maasbode is niet zomaar een gebouw. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen! Midden in het centrum van Rotterdam. In de wijk Cool – Witte de With District. De coolste wijk van de stad. Dit 70 meter hoge gebouw aan de William Boothlaan, op de hoek Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel, heeft binnenstraten op hoogte. 

WONEN ZOALS JE WONEN WILT, DAT IS ‘M
Hier woon je zoals je wonen wilt. Voor wie exclusiviteit in de overtreffende trap verlangt. Met of zonder gezin. Aan een straat op hoogte, uniek en nieuw. Maar ook levendig en omringd door de stad. Met winkels, horeca en scholen om de hoek. Vlakbij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. De Maasbode is voor iedereen die gaat voor high-end wooncomfort, internationale allure en privacy. Dat is ‘M.

DE MAASBODE. DIT IS 'M
De Maasbode is bijzonder en uniek. Ontworpen vanuit een vraagstuk. Namelijk hoe we o.a. 3-laagse woningen toevoegen aan de binnenstad. Het contact met andere mensen en voldoende ruimte zijn daarbij belangrijk. Huisje, boompje, beestje wordt niet per se geassocieerd met de drukke en soms anonieme binnenstad. Toch hebben we juist dát voor elkaar gekregen. 

We hebben zo’n wijk de hoogte in gebouwd. Met verschillende straten waar ruimte is om te ontmoeten, ontdekken en leven. De gezamenlijke entreestraat is ontstaan omdat er behoefte is aan een centraal meetingpoint. Waar je elkaar ongedwongen ziet en ontmoet. Het pad rondom de terrassen is voor de kinderen uit de buurt de spreekwoordelijke heg met het gat, hier komen ze elkaar tegen. Bijna iedere gezinswoning in De Maasbode heeft een ‘eigen’ boom. Het is een concept dat is ontstaan vanuit wensen. 

HIER KOMT ALLES SAMEN
Rotterdam leeft. Bruist. Is de stad van de toekomst. In Rotterdam wil je wonen. Maar je wilt ook fijn wonen. Met voldoende leefruimte. In een gezellige buurt. Want jouw familie heeft behoefte aan sociale interactie. Buren waar je mee praat. Andere kinderen waar jouw kids mee kunnen spelen. Een straat waar ze veilig kunnen rennen, fietsen, voetballen. Een eigen plek. Ruimte. Zowel binnen als buiten, rondom het huis. Ruimte voor groen en een tuin. Scholen en sportverenigingen in de buurt.

William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam
William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam
William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam

TOPFLOOR

De TopFloor appartementen zijn voor mensen die exclusiviteit in grootte, in hoogte, in design en in originaliteit verlangen. Het imponerende uitzicht dat het vele glas en de buitenruimten bieden, is fenomenaal. Binnen in het TopFloor appartement met 2 woonlagen ervaar je de overtreffende trap qua ruimte. Het terras grenzend aan de keuken, met de imposante glazen pui, zorgt ervoor dat je bij een lekker zonnetje al heel snel de schuifdeuren open zet en buiten kan zitten. Ga je naar de 2e etage dan kom je uit op de vide. Hier kijk je prachtig door het huis en heb je zicht over de stad, hét mooiste uitkijkpunt vanuit het huis. 

Op de 2e woonlaag gaat het topniveau van deze woning onverminderd door. De master bedroom is gigantisch en heeft een eigen inloopkast, badkamer. Aan de andere kant van de verdieping bevinden zich nog 2 royale slaapkamers met een gezamenlijke badkamer. 

Dus geen penthouse maar een TopFloor. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk wonen op topniveau.

William Boothlaan 212, 3012 VJ, Rotterdam

BIJZONDERHEDEN

- Eigen grond; 
- gelegen op de 20e én 21e verdieping;
- 190 m² woonoppervlakte; 
- 3 slaapkamers en twee badkamers (afwerking incl. in de prijs); 
- exclusief keuken; 
- balkon ca. 14,8 m² (oriëntatie W)
- oriëntatie woning: NW
- inclusief 1 stallingsplaats auto in de kelder (toegankelijk via parkeerlift); 
- inclusief 2 stallingsplaatsen voor de fiets op verdieping 1; 
- VvE bijdrage woning: € 271,32;
- VvE bijdrage stallingsplaats auto: € 78,57;
- aanpassingen in de woning in overleg mogelijk; 
- prognose oplevering: Q2 2024. 


Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Daniël Stout bij Ooms Makelaars

088 - 424 0 169

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie