3016 DA Rotterdam
Houtlaan 295
3016 DA Rotterdam

Houtlaan 295

Vragen? Neem contact op met Jens Groenendijk van Ooms Makelaars

  • Prijs€ 3.615.000 v.o.n.
  • Aantal kamers12
  • Aantal slaapkamers6
  • Wonen708 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam

HOUTLAAN 295

Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur.

Excellent wonen, leven op niveau!

Met ruim 700 m² is dit het allergrootste en laatst beschikbare penthouse in De Zalmhaven. Een buitenkans!

Stap uw lichte leefruimte in op de 30ste verdieping waar van alle kanten het licht binnen stroomt. Aan alle zijden beschikt u in dit luxe penthouse over diverse balkons met uitzicht over het groen van het park, de levendige Rotterdamse skyline, de markante Erasmusbrug en de Maas. Hier krijgt u alle facetten van het leven in Rotterdam mee.

Het penthouse omvat de gehele 30ste verdieping van het prestigieuze project De Zalmhaven. Naast de ca. 708 m² vloeroppervlak zijn er acht verschillende buitenruimtes met een totale oppervlakte van ca. 80 m². Een 360 graden uitzicht!

Het penthouse wordt casco opgeleverd; dit biedt u de kans om het penthouse geheel naar eigen smaak en wens in te richten. Met behulp van de specialisten, betrokken bij het project, is het mogelijk het penthouse verder af te bouwen, vorm te geven en te stijlen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen specialist te betrekken bij dit proces.

Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam
Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam

PARKEREN

De Zalmhaven verstoort uw woonomgeving het liefst zo min mogelijk met geparkeerde auto’s, fietsen en scooters. Daarom is er gezorgd voor ruime parkeergelegenheid. De parkeergarage bevindt zich, onttrokken aan het oog, in de ‘buik’ van het gebouw en biedt ruimte aan 456 autoparkeerplaatsen en 35 motorparkeerplaatsen, alle exclusief te gebruiken door de bewoners van De Zalmhaven. Op meerdere locaties in het gebouw zijn ruime fiets- en scooterbergingen opgenomen, wederom om uw directe woonomgeving clean en esthetisch te houden

Het penthouse beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. De koopsom voor de twee parkeerplaatsen betreft € 87.500,- V.O.N. 

Houtlaan 295, 3016 DA, Rotterdam

SERVICES

Leven in De Zalmhaven houdt niet op bij uw woning alleen. Wij begrijpen dat uw bestaan dynamisch is en bieden daarom uitgebreide service naar New Yorks model. Ons team van servicemanagers kent de bewoners van De Zalmhaven niet alleen bij naam, maar weet tevens waar ze ondersteuning kunnen gebruiken; het aannemen van uw pakketten, regelen van een diner voor die avond, het boeken van een yogales, uw kleding laten stomen of uw auto laten wassen. Op deze manier houdt u tijd over voor werk, uiteraard, maar ook voor reizen, liefhebberijen, vrienden; simpelweg de zaken die uw hart sneller doen kloppen. Uiteraard kunt u de services ook online aanvragen en betaalt u alleen voor de service die u gebruikt.

Mocht u interesse hebben in het laatse penthouse, dan is het mogelijk een afspraak te maken. Op afspraak is het mogelijk om het penthouse te bezichtigen. U bent van harte welkom!

Disclaimer. 
Deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Jens Groenendijk bij Ooms Makelaars

088-4240245

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie