3011 XB Rotterdam
Boompjes 53 T
Download brochure
3011 XB Rotterdam

Boompjes 53 T

Vragen? Neem contact op met Nick Forger van Ooms Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 885.000 k.k.
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2
  • Wonen99 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam

BOOMPJES 53 T

The Terraced Tower; is één van de nieuwe iconen die Rotterdam rijk is. Getekend door OZ Architecten en in de zomer van 2021 opgeleverd aan alle bewoners. Dit hagelnieuwe appartement, dat onder andere aan de Maaszijde van het gebouw is gelegen, heeft een waanzinnig uitzicht over de Maas en de stad. Vergeet daarbij vooral niet twee andere iconen van Rotterdam; de Erasmusburg én de Willemsbrug. Je begeeft je dus in goed gezelschap! Het complex is gelegen tussen de Maas en het Wijnhaveneiland met het bruisende stadscentrum, de Oude Haven, de Markthal, de Binnenrotte aan je voeten. Heerlijk eten kan bij talloze restaurants in het centrum van Rotterdam. De Witte de Withstraat, De Rotterdamse musea en de Coolsingel allen in de nabije omgeving. Van zonsopkomst tot zonsondergang genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. Kortom, een heerlijk gebied om te wonen!

Nieuwsgierig? Plan dan snel een afspraak bij ons op kantoor. Onze makelaars vertellen u graag meer over dit prachtige appartement!

Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam

INDELING

Begane grond:
Entree in een ruime hal waar u vriendelijk wordt begroet door de huismeester. Dat is niet alleen prettig thuiskomen maar ook praktisch. De huismeester kan uw pakketjes aannemen, uw kleding laten stomen of bijvoorbeeld huishoudelijke hulp voor u regelen. In de hal bevinden zich de brievenbussen, de videofooninstallatie, de liften en het trappenhuis.

21e verdieping:
Entree in hal met toegang tot de diverse vertrekken. Modern toilet met fonteintje.

Bij binnenkomst van de ruime woonkamer springt het waanzinnige uitzicht direct in het oog en bezorgt een werkelijk wauw-gevoel. Door de grote glazen gevelpuien komt er buitengewoon veel licht binnen en geeft tevens toegang tot het terras dat om het gehele appartement is gelegen. Het terras heeft een grootte van ca. 33 m². Voor de koudere dagen is er ook een loggia van ca. 5 m². Door middel van een harmonicadeur kan deze ruimte ook aan het terras worden toegevoegd en creëert daarmee nog meer buitenruimte. Zeer uniek voor de binnenstad van Rotterdam.

Grenzend aan de woonkamer is een open mat witte greeploze keuken (Leicht) geplaatst met een wand- én eilandopstelling en voorzien van alle denkbare apparatuur van Siemens Studioline (koelkast, separate vriezer, inductiekookplaat en vaatwasser). Het keukeneiland geeft tevens ruimte om als ontbijtbar gebruikt te worden.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De master bedroom is gelegen aan de zijkant van het appartement en ruim van opzet. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het terras. De 2e slaapkamer is van gelijke grootte, biedt ook toegang tot het terras, en thans ingedeeld als kinderkamer en inloopkast maar kan met een kleine aanpassing weer als 1 geheel worden gebruikt.

De luxe badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafelmeubel, inloopdouche en geheel betegeld.

Tot slot is er nog een interne berging / bijkeuken met ruimte voor opstelling van de wasmachine en droger en de WTW unit.

Terras:
Het terras is gelegen rondom het appartement en bijna 15 meter lang en 2 meter breed.

Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam
Boompjes 53 T, 3011 XB, Rotterdam

BIJZONDERHEDEN

Parkeren:
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage (niveau -3). Deze parkeerplaats wordt separaat te koop aangeboden. Informeer naar de voorwaarden.

Oplevering:
Oplevering in overleg, kan spoedig.

BIJZONDERHEDEN
- Huismeester aanwezig;
- actieve en gezonde VVE, de maandelijkse bijdrage bedraagt € 174,60 voor het appartement en € 43,46 voor de
parkeerplaats;
- het appartement is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
- eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage op niveau -3 (separaat te koop)
- 2 slaapkamers;
- gelegen op eigen grond;
- energielabel A;
- verwarming en warm water middels stadsverwarming.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Nick Forger bij Ooms Makelaars

088 - 424 0 180

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie