Vergroot jouw kansen op je droomhuis met Digidomus

Vergroot jouw kansen op je droomhuis met Digidomus

Maak meer kans op jouw droomhuis

Slimmer zoeken via een online zoekopdracht

Wij gaan aan de slag met jouw woonwensen

Met Digidomus vind je jouw droomhuis!

Met Digidomus kun je jouw zoekopdrachten openbaar maken. Wanneer een woning voldoet aan jouw woonwensen, kunnen woningverkopers reageren op jouw zoekopdracht. Zo kom je in aanraking met woningaanbod dat nog niet op Funda staat en vergroot je jouw kansen op jouw droomhuis.

Wonen - Digidomus

Waarom Digidomus?

Ben jij al een tijd op zoek naar jouw droomhuis? We snappen dat dit frustrerend kan zijn. Dagelijks struin je het internet af en bekijk je het nieuwste aanbod. Door snel te reageren op een leuke woning, hoop je in aanmerking te komen voor een bezichtiging. En ondertussen durf je jouw huidige woning niet te verkopen, want de vraag is of je op tijd een nieuwe woning hebt. Met Digidomus vergroot je jouw kansen op je droomhuis.

Slimmer zoeken via online zoekopdracht

Het klinkt simpel en dat is het ook. Jouw zoekprofiel komt online op onze website. Zo kun je jouw woonwensen kenbaar maken aan iedereen. Ondertussen gaan wij voor je aan de slag en zoeken we actief naar jouw droomhuis. Woningverkopers kunnen reageren wanneer hun woning past bij jouw woonwensen. Tegelijkertijd inventariseren we de interesse in jouw huidige woning. Zo vangen we twee vliegen in één klap. We vergroten de kans op het vinden van jouw droomhuis en zetten ons in voor een snelle verkoop van je huidige woning. Op die manier kunnen we snel schakelen, zodra je het huis van je dromen gevonden hebt.

Veelgestelde vragen

Digidomus is een nieuw platform met een unieke werkwijze. Digidomus brengt de huidige vraag en het toekomstig aanbod op een unieke wijze bij elkaar en maakt dit inzichtelijk.

Digidomus is specifiek voor die woningbezitter die de huidige woning wenst te verkopen en hier een slimme verkoopstrategie voor wenst in te zetten. Die eerst de verkoopmarkt wil aftasten, terwijl de zoektocht naar een nieuw droomhuis wordt geintensiveerd. Dit dus voordat de huidige wonig daadwerkelijk in actieve verkoop gaat.

Heel eenvoudig... je maakt namelijk je eigen zoekprofiel aan en vanuit Ooms word je stap voor stap begeleid om ook jouw te verkopen woning op hoofdpunten te presenteren. Bezoekers kunnen reageren door aan te geven of zij in het bezit zijn van de door jou gezochte droomwoning of interesse hebben in de nog te verkopen woning. Hiermee wordt alles in gereedheid gebracht om snel en soepel een overstap te kunnen maken naar jouw nieuwe woning.

Digidomus levert meer op dan dat het kost. Er is bijna altijd sprake van een win-win! We bieden nu alle woningbezitters de mogelijkheid om ter introductie gratis jouw zoekprofiel en huidige woning te plaatsen. Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met jouw lokale Ooms vestiging.

Neem contact op met je lokale Ooms vestiging en we vertellen je hier alles over.

Vergroot jouw kansen op je droomhuis met Digidomus

Zoekopdracht doorgeven

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie