Placeholder

Diensten

Winkels en Horeca

Winkels en Horeca

Bent u vastgoedzoeker?
Dan kunt u op deze pagina meer lezen hoe wij u kunnen begeleiden met het aanhuren of aankopen van winkel- en horecaruimte.

Bent u vastgoedeigenaar?
Dan vertellen wij u graag hoe wij u kunnen begeleiden met het verkopen en/of verhuren van uw winkel- en horecaruimte.

Uw winkelruimte of horecaruimte verhuren
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is al sinds 1927 actief en een begrip in de regio. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk in Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Noordwest-Brabant. Dit netwerk zorgt ervoor dat een groot aantal potentiele huurders binnen ons bereik is. Op deze manier kunnen wij uw winkel- en/of horecaruimte snel verhuren middels 6 stappen. Dit proces leggen wij graag aan u uit op deze pagina.

Uw winkelruimte of horecaruimte verkopen
U bent eigenaar van een winkel- en/of horecaruimte en u wilt deze verkopen. Bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting beschikken wij over specialisten in het regionale winkel en horecalandschap. Na een inventarisatie en bezoek aan uw winkel- en/of horecaruimte stellen wij een dossier op met diverse aspecten. Indien gewenst stellen wij graag een promotiepakket op, zodat we uw winkelruimte en horecaruimte bij de juiste doelgroep onder de aandacht kunnen brengen. Wilt u meer weten over hoe wij uw panden kunnen verkopen? Dat leggen wij u graag uit op deze pagina.

Een winkelruimte of horecaruimte huren
U bent op zoek naar een passende locatie om uw onderneming te vestigen. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting begeleidt u met het maken van de juiste keuze. Op deze manier weet u zeker dat u zich kan vestigen op een locatie die uw bedrijfsprocessen zo goed mogelijk faciliteert. Hierbij is onze kennis van de lokale markt van toegevoegde waarde. Het aanhuurproces bestaat uit acht stappen. Wilt u meer weten over ons aanhuurproces? Dat vindt u op deze pagina.

Een winkelruimte of horecaruimte aankopen
U bent op zoek naar een bedrijfsruimte om uw activiteiten te vestigen. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting begeleidt u tijdens dit proces waarbij uw specifieke wensen centraal staan. Het begeleiden start met een inventarisatie van uw bedrijfshuisvestingvereisten, waarna wij voor u passend aanbod selecteren. Hierbij kunnen wij u begeleiden bij onderhandeling en oplevering. Meer informatie over het aankopen van bedrijfsruimten kunt op deze pagina vinden.

Dynamis
Ooms Makelaars is partner in Dynamis. Deze vastgoedsamenwerking kenmerkt zich door regionale kennis met een landelijke dekking. Het uitgangspunt is hierbij de sterke positie in de eigen regio. De samenwerking binnen Dynamis levert een full service concept op. Op deze manier wij kunnen onze opdrachtgevers zowel lokaal, regionaal als landelijk bedienen.

Waarom Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting

  • Wij zijn bekend met locatie specifieke bijzonderheden
  • Iedereen is welkom, van ZZP van MKB tot grootbedrijf
  • Voor multinationals en lokale ondernemers
  • We hebben landelijke dekking met regionale diepgang
  • We hebben een goede mix van generalisten en specialisten
  • Ons team is ervaren en enthousiast
Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.