Winkelruimte of horecapand taxeren

Winkels en Horeca

Winkelruimte of horecapand taxeren

Winkelruimte of horecapand taxeren

Deskundig en onafhankelijk

Wanneer u, om welke reden dan ook, een taxatie nodig heeft van een winkelruimte of een horecapand, dan wilt u zeker zijn van een onafhankelijk en deskundig resultaat. Want of het nu gaat om financiering, verkoop, aankoop, erfpacht: een betrouwbare taxatie vormt de zekere basis van veelomvattende beslissingen. Ooms Taxaties biedt die zekerheid. Onze taxateurs zijn deskundig, onafhankelijk en geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze dienstverlening is zeer uitgebreid en strekt zich uit van advisering over erfpacht tot het opleveren van gecertificeerde taxaties voor uw jaarrekeningen. Een greep uit onze dienstverlening:

• Financieringstaxaties, verkooptaxaties en verhuurtaxaties

• Taxaties t.b.v. jaarrekeningen en bedrijfsrapportages

• Indexering van uw vastgoed conform ROZ/IPD-vastgoedindex

• Contrataxaties en advies in WOZ-geschillen

• Advisering en taxatie bij erfpacht

• Taxatie en advies bij transformatie, verbouwing of bestemmingswijziging

Waarom Ooms Taxaties?

Ooms Taxaties is een onafhankelijke taxateur voor commercieel vastgoed. Elke taxatie wordt door deskundige en onafhankelijke taxateurs verricht, geregistreerd bij het NRVT en/of lid zijn van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Ooms Taxateurs is specialist in de Rotterdams regio en beschikt over een groot netwerk van taxateurs voor landelijke vastgoedportefeuilles. Wij werken voor een brede doelgroep zoals: financiële instellingen, accountants, gemeentelijke overheden, gebouweigenaren, beleggers en investeren.

Ooms Taxaties is aangesloten bij Dynamis Taxaties. Binnen Dynamis Taxaties werken ruim 125 gecertificeerde taxateurs, verspreid over de 14 vestigingen door geheel Nederland. Daardoor is Ooms Taxaties dé partij voor zowel regionale als landelijke taxatieopdrachten.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: winkels@ooms.com / horeca@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88
Telefoonnummer Drechtsteden: 078 - 614 43 33

Sytske Kooijman
Adjunct-Directeur / Taxateur R.T.
Winkels & Horeca

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.