Jaarrekeningen

Taxaties

Jaarrekeningen

Jaarrekeningen

Taxaties van commercieel vastgoed spelen een belangrijke rol bij het opstellen van jaarrekeningen. Vastgoedeigendommen behoren tot de 3 grootste kostenposten op de balans. Het is daarom cruciaal dat de taxatie van uw bedrijfspand deskundig wordt uitgevoerd. Om de balans correct op te maken zijn er speciale richtlijnen voor jaarrekeningen. Het is van belang dat bedrijfseconomische factoren in kaart worden gebracht en het juiste gewicht krijgen toegewezen om tot een reële waarde te komen.

Zo wordt er gekeken naar de herbouwwaarde, WOZ-waarde, het economisch verkeer en gecorrigeerde vervangingswaarde. Als bedrijf zijnde bent u gebonden aan nationale en internationale regelgevingen. Daarnaast is het ook van belang dat vastgoedbeleggingen op een reële waarde wordt geschat. Beleggingspanden moeten geschat worden op actuele waarde door een deskundige taxatie.

Taxatierapporten voor accountants

Belangrijke voorwaarden die de accountant stelt aan de beoordeling van de deskundigheid van de taxateur is dat deze:

  • De titel ‘RegisterTaxateur’ bezit
  • Aangesloten is bij de NRVT.
  • Onafhankelijk is
  • Niet bemiddelt bij vastgoedtransacties

Over Ooms Taxaties B.V.

Ooms Taxaties is een onafhankelijke taxateur voor commercieel vastgoed. Hierbij verklaren wij dat elke taxatie door deskundige en onafhankelijke taxateurs wordt verricht en lid zijn van NVM, geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Ooms Taxateurs is specialist in de Rotterdams regio en beschikt over een groot netwerk van taxateurs voor landelijke vastgoedportefeuilles. Wij werken voor een brede doelgroep zoals: financiële instellingen, accountants, gemeentelijke overheden, gebouweigenaren, beleggers en investeren.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: taxaties@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88

Liever teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.