_dsc3460

Wonen

Taxaties

Taxaties

Uw huis laten taxeren

Bent u van plan binnenkort te verhuizen? Behalve dat het leuk en spannend is, komen daar een aantal verplichtingen bij kijken. De voornaamste is de taxatie van de nieuwe woning. Want de waarde van uw toekomstige huis of appartement is het onderpand voor uw hypotheek. De bank wil namelijk zeker weten dat die waarde gelijk is aan de hoogte van de hypotheek. Gelukkig heeft u naar dit alles geen omkijken. Ooms Makelaars regelt de taxatie van a tot z.

Hoe werkt een taxatie?

Een taxatierapport vertelt u wat de waarde van een woning is. Behoorlijk handig, en niet alleen bij het aanvragen van een hypotheek. Bij het aanpassen van een hypotheek of wanneer sprake is van een echtscheiding heeft u eveneens een taxatierapport nodig.

Ons vertrekpunt is het doel dat u met de taxatie heeft. Vervolgens komt een van de taxateurs van Ooms op het afgesproken moment de woning opnemen. Tijdens de taxatie letten onze specialisten op een aantal factoren, zoals de staat van onderhoud, oppervlakte/inhoud, constructie, energiezuinigheid en de ligging.

Onafhankelijke taxateur

Het is van belang dat uw taxateur volledig onafhankelijk is. U kunt Ooms daarom alleen inschakelen wanneer u via een ander makelaarskantoor een woning (ver)koopt. Als dit het geval is, dan kunt u ons benaderen voor een taxatie in de regio’s Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse.

Waarom Ooms?

  • Lokale kennis vanuit acht verschillende vestigingen
  • Ervaring in alle prijsklassen
  • Persoonlijke no-nonsense benadering
  • Bescherming tegen overhaaste beslissingen
  • Naast financiering ook taxaties voor rechtszaken, echtscheidingen
Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.