Placeholder

Diensten

Kantoren

Kantoren

Bent u vastgoedzoeker?
Dan kunt u op deze pagina meer lezen hoe wij u kunnen begeleiden met het aanhuren of aankopen van kantoorruimte.

Bent u vastgoedeigenaar?
Dan vertellen wij u graag hoe wij u kunnen begeleiden met het verkopen en/of verhuren van uw kantoorruimte.

Uw kantoorpand verhuren
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is al sinds 1927 actief en een begrip in de regio. In de regio's Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Noordwest-Brabant hebben wij in deze jaren een groot netwerk opgebouwd. Op deze manier weten wij potentiele huurders te bereiken. Hierdoor kunnen wij uw kantoorpand onder de juiste doelgroep onder de aandacht brengen op zo uw kantoorruimte snel te verhuren. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting werkt middels 6 stappen. Deze stappen leggen wij graag aan u uit op deze pagina.

Uw kantoorpand verkopen
U bent eigenaar van een kantoorpand en u wilt deze verkopen. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag om u te begeleiden en daarmee een verkoop te bewerkstelligen. Een eerste stap is de inventarisatie en bezoek aan uw kantoorruimte om zodoende een dossier op te stellen. Indien gewenst ondersteunen wij u met een maatwerk promotiepakket, zodat uw kantoorruimte bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht. Wilt u meer weten hoe wij uw kantoorpand kunnen verkopen? Dat leggen wij u graag uit op deze pagina.

Een kantoorruimte huren
U bent op zoek naar een passende locatie om uw onderneming te vestigen. Of dit nu een kantoorunit of een compleet kantoorpand betreft, Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting begeleidt u met het maken van de juiste keuze. Op deze manier weet u zeker dat u zich kan vestigen op een locatie die uw bedrijfsprocessen zo goed mogelijk faciliteert. Hierbij is onze kennis van de lokale markt van toegevoegde waarde. Het aanhuurproces bestaat uit acht stappen. Wilt u meer weten over ons aanhuurproces? Dat vindt u op deze pagina.

Een kantoorpand aankopen
U bent op zoek naar een kantoorruimte om uw activiteiten te vestigen. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting begeleidt u tijdens dit proces waarbij uw specifieke wensen centraal staan. Hierbij kunnen wij, door onze jarenlange ervaring en expertise, van toegevoegde waarde zijn door te starten met een inventarisatie van uw bedrijfshuisvestingvereisten. Op basis van uw wensen selecteren wij een passend aanbod voor u. Hierbij begeleiden wij u bij o.a. onderhandeling en oplevering. Meer informatie over het aankopen van kantoorpanden kunt op deze pagina vinden.

Dynamis
Ooms Makelaars is partner in Dynamis. Deze vastgoedsamenwerking kenmerkt zich door regionale kennis met een landelijke dekking. Het uitgangspunt is hierbij de sterke positie in de eigen regio. De samenwerking binnen Dynamis levert een full service concept op. Op deze manier wij kunnen onze opdrachtgevers zowel lokaal, regionaal als landelijk bedienen.

Waarom Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting

  • Wij zijn bekend met locatie specifieke bijzonderheden
  • Iedereen is welkom, van ZZP van MKB tot grootbedrijf
  • Voor multinationals en lokale ondernemers
  • We hebben landelijke dekking met regionale diepgang
  • We hebben een goede mix van generalisten en specialisten
  • Ons team is ervaren en enthousiast
Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.