Placeholder

Wonen

Eveline verkoopt jouw huis met de Hoogste Opbrengst Garantie!

Eveline verkoopt jouw huis met de Hoogste Opbrengst Garantie!

Uw huis verkopen

Het verkopen van een huis is leuk, maar ook spannend. Want er komt heel veel op u af. Bij Ooms Makelaars snappen we dit volkomen.

Daarom krijgt u van ons altijd oprechte informatie en een eerlijk antwoord. Waar we kunnen, ontzorgen we. Daar zijn onze enthousiaste makelaars en specialisten voor. Ze staan pal achter u, wat er ook gebeurt.

De woningmarkt in de regio’s Rotterdam-Rijnmond en Drechtsteden trekt aan. Dat is goed nieuws. Toch blijft het verkopen van een woning een tijdrovend, veelal ingewikkeld proces. Koopaktes. Koopovereenkomsten. Ontbindende voorwaarden. Splitsingsaktes. Bezichtigingen en hypotheken. Duizelt het al?

Ontzorgen

Geen zorgen, samen gaan we ermee aan de slag. Of als u besluit uw handen er volledig vanaf te trekken, dan doen wij alles voor u. Van verkoop, aankoop, hypotheek tot verzekeringen. Wel zo gemakkelijk.

Om het gehele proces rondom de verkoop van uw woning soepel te laten verlopen, zet Ooms een breed scala aan hulpmiddelen in. Daardoor hebben we het grootste bereik, de hoogste opbrengst én de meeste verkopen. Dat doet niemand in de regio ons na. Echt. Niemand.

  • Team van enthousiaste en ervaren medewerkers
  • Grootste bereik via acht vestigingen in de regio
  • Bezichtigingen ’s avonds en op zaterdag
  • Professionele woningpresentatie
  • Open Huizen Dagen

Wat u ook aan makelaarskosten (courtage) betaalt, bij Ooms Makelaars heeft u onder de streep gegarandeerd de hoogste opbrengst. We staan u bij in de regio’s Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse.

Naam en Adres:

Andere diensten

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.