Financieringstaxatie

Taxaties

Financieringstaxatie

Financieringstaxatie

Financieringstaxatie bij koop

Een financieringstaxatie is over het algemeen bedoeld voor banken en geldverstrekkers. De taxatie is noodzakelijk als u een nieuw bedrijfspand wilt kopen en hierop een hypotheek wilt vestigen. Voorts vraagt de bank in de regel eens per drie jaar een nieuwe taxatie bij een bestaande financiering. Het financieringstaxatierapport bevat een feitelijke onderbouwing voor het bepalen van de juiste marktwaarde voor de financiering.

Financieringstaxatie bij belegging

U wilt commercieel vastgoed financieren. Taxaties om inzicht in de waarde van onroerend goed te verkrijgen helpen om de aan- of verkoopbeslissingen te funderen. Een financieringstaxatierapport is in veel gevallen benodigd voor een succesvolle financiering. Verschillende financiële instellingen, waaronder banken of hypotheek- of kredietverstrekkers, stellen specifieke eisen aan een financieringstaxatie.

Een financieringstaxatie bevat onder andere de marktwaarde, al dan niet in verhuurde staat, het gebruik van het pand en maar ook de bestemming en eventuele bijzonderheden met betrekking tot de staat van onderhoud. De taxaties van Ooms Taxaties wordt geaccepteerd door alle gerenommeerde banken.

Acceptatie door de bank

U bent op zoek naar een financieringstaxatierapport, dat is opgesteld door een onafhankelijke taxateur. Ooms Taxaties is een onafhankelijke organisatie die voldoet aan nationale en internationale richtlijnen. Daarnaast is Ooms Taxaties preferred supplier bij gerenommeerde banken zoals:

  • ING
  • Rabobank
  • ABN AMRO
  • Direktbank
  • Triodos Bank
  • Over Ooms Taxaties B.V.

Ooms Taxaties is een onafhankelijk taxatiekantoor. Onze taxateurs zijn deskundige en onafhankelijke taxateurs die lid zijn van NVM, geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Ooms Taxateurs is specialist in de Rotterdams regio en beschikt over een groot netwerk van taxateurs voor landelijke opdrachten. Wij werken voor een brede doelgroep zoals: financiële instellingen, accountants, gemeentelijke overheden, eigenaren, beleggers en investeerders.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: taxaties@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88

Liever teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.