Placeholder

Diensten

Bedrijfsruimten en Logistiek

Bedrijfsruimten en Logistiek

Bent u vastgoedzoeker?
Dan kunt u op deze pagina meer lezen hoe wij u kunnen begeleiden met het aanhuren of aankopen van bedrijfsruimten.

Bent u vastgoedeigenaar?
Dan vertellen wij u graag hoe wij u kunnen begeleiden met het verkopen en/of verhuren van uw bedrijfsruimten.

Uw bedrijfsruimte verhuren
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is al sinds 1927 actief en een begrip in de regio. Inmiddels beschikken wij over een uitgebreid netwerk in Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Noordwest-Brabant. Hierdoor zijn een groot aantal potentiele huurders binnen bereik. Het proces om uw bedrijfsruimte te verhuren bestaat uit 6 stappen, die wij u graag op deze pagina uitleggen.

Uw bedrijfsruimte verkopen
U bent eigenaar van een bedrijfsruimte en wilt deze verkopen. Bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting beschikken wij over specialisten op het gebied van bedrijfsruimte en logistieke kwesties. Na een inventarisatie en bezoek aan uw bedrijfspand stellen wij een dossier op met diverse aspecten. Indien gewenst stellen wij graag een promotiepakket op, zodat we uw bedrijfsruimte bij de juiste doelgroep odner de aandacht kunnen brengen. Wilt u meer weten over hoe wij uw bedrijfsruimten kunnen verkopen? Dat leggen wij u graag uit op deze pagina.

Een bedrijfsruimte huren
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting helpt u met het vinden van de juiste bedrijfshuisvesting. Hierbij begeleiden en vertegenwoordigen wij vastgoedzoekers bij het vinden van passend huisvesting die uw bedrijfsprocessen faciliteert. Het aanhuurproces bestaat uit acht stappen.

Een bedrijfsruimte aankopen
U bent op zoek naar een bedrijfsruimte om uw activiteiten te vestigen. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting begeleidt u tijdens dit proces waarbij uw specifieke wensen centraal staan. Het begeleiden start met een inventarisatie van uw bedrijfshuisvestingvereisten, waarna wij voor u passend aanbod selecteren. Hierbij kunnen wij u begeleiden bij onderhandeling en oplevering. Meer informatie over het aankopen van bedrijfsruimten kunt op deze pagina vinden.

Dynamis
Ooms Makelaars is partner in Dynamis. Deze vastgoedsamenwerking kenmerkt zich door regionale kennis met een landelijke dekking. Het uitgangspunt is hierbij de sterke positie in de eigen regio. De samenwerking binnen Dynamis levert een full service concept op. Op deze manier wij kunnen onze opdrachtgevers zowel lokaal, regionaal als landelijk bedienen.

Waarom Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting

  • Wij zijn bekend met locatie specifieke bijzonderheden
  • Iedereen is welkom, van ZZP van MKB tot grootbedrijf
  • Voor multinationals en lokale ondernemers
  • We hebben landelijke dekking met regionale diepgang
  • We hebben een goede mix van generalisten en specialisten
  • Ons team is ervaren en enthousiast

Andere diensten

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.