Winkelruimtes en horecapanden verkopen -  41154

Winkelruimtes en horecapanden verkopen

Wanneer u eigenaar bent van een winkel- of horecapand, vraagt u zich wellicht wel eens af wat verstandiger en/of rendabeler is: verhuren of verkopen. En wanneer u besluit om te verkopen: wat is dan het beste moment en hoe pakt u dit aan? Onze gepassioneerde collega’s van zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Met een toegewijd team voor winkelruimtes en horecapanden zijn wij in staat om inhoudelijk te kunnen schakelen. Niet alleen bij het beantwoorden van de vraag wat beter is: verhuren of verkopen. Wij begeleiden u gedurende het hele verkoopproces. Door ons uitgebreide netwerk in de regio Rotterdam en Drechtsteden zijn wij op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen met de daarbij horende kansen. Hierdoor kunt u altijd een vakkundig advies op maat verwachten om de meest gunstige voorwaarden en verkoopprijs te realiseren.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Eigen database met regionale en (inter)nationale zoekers

Proactieve marktbenadering

Uitgebreid relatienetwerk

In 4 stappen uw horeca- of winkelruimte verkopen

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Daarnaast worden zaken zoals de kenmerken, kadastrale gegevens, erfpacht, bestemmingsplan en milieu-informatie vastgelegd.

Verkoopadvies op maat

Op basis van meer dan 90 jaar ervaring, de pandeigenschappen, de ontwikkelingen in de buurt en de meest recente marktinformatie geven wij een verkoopadvies op maat. Hierin adviseren wij u over de best mogelijke vraagprijs, voorwaarden, positionering en promotie.

Proactief handelen

De kracht van onze database in combinatie met ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we de juiste partners bij elkaar weten te brengen. Om nieuwe potentiële kopers aan te trekken, zetten we diverse on- en offline promotiemiddelen in zoals Funda in Business, LinkedIn en vakmedia. Hiervoor kunnen wij ook artikelen schrijven en video's creëren.

Verkoopproces

Is er een geïnteresseerde in uw pand? Dan zorgen we voor de bezichtiging en de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw succes te vieren!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie