Winkelruimte of horecapand kopen -  41154

Winkelruimte of horecapand kopen

Hoe vindt u de voor u meest geschikte winkelruimte of juist dat unieke horecapand voor uw concept? Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is u daarbij graag van dienst. Wij voegen waarde toe door met gepassioneerde specialisten, bedrijfsmatige vraagstukken op te lossen in alle facetten van het vastgoed. Bij het kopen van een winkelruimte of horecapand spelen vele zaken een rol. Zoals het inschatten van de potentie van de locatie en de eventuele verbouwingskosten. U krijgt ook te maken met bestemmingsplannen, ontwikkeling van de omgeving, en contractvoorwaarden. We ontzorgen u volledig in de zoektocht naar uw nieuwe winkel- of horecapand middels een aankooptraject. Of het nu gaat om de koop van een solitair object in de periferie, een winkelruimte in een winkelcentrum of de bemiddeling van een horecapand midden in het centrum van Rotterdam of Dordrecht.

Bekijk ons aanbod

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Specialist in winkels & horeca

Begeleiding van advies tot sleuteloverdracht

Uitgebreid relatienetwerk

Altijd twee vaste aanspreekpunten

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

In drie stappen een nieuwe horeca of winkelruimte kopen

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Aan de hand van ons gesprek stellen we een concreet programma van eisen met daarin bijvoorbeeld uw gewenste locatie, het aantal vierkante meters, groeiverwachting en budget.

Op zoek naar uw object

Wij zetten uw zoekvraag uit bij ons uitgebreide netwerk van ontwikkelaars, aannemers, makelaars en vastgoedeigenaren. Aan de hand van onze uitgebreide analyses kunt u vervolgens eenvoudig het juiste object voor uw onderneming kiezen. Samen met uw makelaar bezoekt u het object en eindigen we het bezoek met een evaluatie.

Onderhandeling

Uw ideale locatie gevonden? Dan zorgen wij voor de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw aankoop te vieren!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie