Winkelruimte of horecapand huren -  41154

Winkelruimte of horecapand huren

Hoe vindt u de voor u meest geschikte winkelruimte of het ideale horecapand voor uw concept? Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting voegt waarde toe door met gepassioneerde retail- en horecaspecialisten, bedrijfsmatige vraagstukken op te lossen in alle facetten van het vastgoed. We ontzorgen u volledig in de zoektocht naar uw nieuwe winkel- of horecapand middels een aanhuurtraject. Of het nu gaat om de huur van een solitair object in de periferie, een winkelruimte in een winkelcentrum of de bemiddeling van een horecapand midden in het centrum van Rotterdam of Dordrecht.

Er zijn natuurlijk nog meer aspecten die daarin meespelen: het aantal benodigde vierkante meters, uw groeiverwachting, uw budget en uw voorkeur wat betreft plek (zichtlocatie, makkelijk bereikbaar met ov of auto, voldoende parkeerruimte). Waar u naar op zoek bent, weten wij te vinden. Middels een aanhuurtraject nemen wij alle zorgen uit handen, zodat u al uw tijd en energie kunt blijven steken in datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Bekijk ons aanbod

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Specialist in winkels & horeca

Begeleiding van advies tot sleuteloverdracht

Uitgebreid relatienetwerk

Altijd twee vaste aanspreekpunten

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

In drie stappen een nieuwe horeca- of winkelruimte huren

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Aan de hand van ons gesprek stellen we een concreet programma van eisen met daarin bijvoorbeeld uw gewenste locatie, het aantal vierkante meters, groeiverwachting en budget.

Op zoek naar uw object

Wij zetten uw zoekvraag uit bij ons uitgebreide netwerk van ontwikkelaars, aannemers, makelaars en vastgoedeigenaren. Aan de hand van onze uitgebreide analyses kunt u vervolgens eenvoudig het juiste object voor uw onderneming kiezen. Samen met uw makelaar bezoekt u het object en eindigen we het bezoek met een evaluatie.

Onderhandeling

Uw ideale locatie gevonden? Dan zorgen wij voor de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw nieuwe locatie te vieren!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie