Object
Verkocht

Zernikestraat 25, Dordrecht 3316 BZ Dordrecht

3316 BZ Dordrecht

Omschrijving

Algemeen
Op het jongste gedeelte van het bedrijventerrein Dordtse Kil II aan de westzijde van Dordrecht treft u deze bedrijfsruimte met kantoor aan.

Het complex is met name uniek door de kraanfaciliteit die in de bedrijfshal is aangebracht. Verder is er een courante verhouding kantoorruimte / overige ruimte en is de bedrijfshal voorzien van glasstroken waarmee hij geschikt is voor zowel...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Op het jongste gedeelte van het bedrijventerrein Dordtse Kil II aan de westzijde van Dordrecht treft u deze bedrijfsruimte met kantoor aan.

Het complex is met name uniek door de kraanfaciliteit die in de bedrijfshal is aangebracht. Verder is er een courante verhouding kantoorruimte / overige ruimte en is de bedrijfshal voorzien van glasstroken waarmee hij geschikt is voor zowel produktie als opslag.

Het bedrijfsterrein is goed bereikbaar vanaf Rijksweg A16 (Rotterdam / Antwerpen) en de Randweg N3 die voormelde Rijksweg verbindt met de A15 (Rotterdam / Nijmegen).

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie V, nummer 697, groot 21 are en 85 centiare.

Indeling
Ca 1.445 m² bedrijfs- / productieruimte op de begane grond, bestaande uit een brede loods die bestaat uit twee secties, ieder met bovenloopkranen die zich in de breedterichting van de loods bewegen. Achter de kantoren bevindt zich een gesepareerd deel dat afgesloten kan worden van de grote bedrijfshal met een overheaddeur.

Ca. 87 m² magazijnruimte op de begane grond, bestaande uit onderdelenmagazijn en een ingebouwd kantoortje voor de werkplaatschef.

Ca. 136 m² kantoorruimte op de begane grond, bestaande uit de hoofdentree, drie kantoorvertrekken, was- en kleedruimte en sanitaire ruimten.

Ca. 224 m² kantoorruimte op de eerste verdieping, bestaande uit diverse kantoorvertrekken, pantry, stookruimte en sanitaire ruimten.

16 gemarkeerde parkeerplaatsen.

Voorzieningen
Een overzicht van de voorzieningen treft u in de te downloaden brochure.

Huurprijs
€ 12.500,-- per maand exclusief BTW., te voldoen bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra. Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs worden geen servicekosten in rekening gebracht.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2003.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dordrecht valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmings¬plan: "Dordtse Kil", vastgesteld bij Raadsbesluit van 25 juni 2013. Op grond van artikel 4 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: "Bedrijf” met als dubbelbestemming “Waarde-Archeologie-3”. Een deel van het gebouw heeft de nadere functie-aanduiding 4.1 en een deel heeft de nadere functie-aanduiding “4.2”.

Meer informatie omtrent het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Koopsom
€ 1.495.000,-- kosten koper, exclusief BTW.

Datum van oplevering
Vanaf 1 februari 2017.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Zernikestraat 25
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2185 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1532 m²
Kantoor oppervlakte 360 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Ook succesvol uw bedrijfspand verkopen of verhuren?

Neem vrijblijvend contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.