Object
Verhuurd

Maxwellstraat 6 -12, Dordrecht 3316 GP Dordrecht

3316 GP Dordrecht

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is dit functionele en representatieve bedrijfscomplex dat is gelegen op bedrijventerrein Dordtse Kil I te Dordrecht.

Bedrijventerrein Dordtse Kil I is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A 16 (Rotterdam – Antwerpen) en de provinciale weg de N3 die een directe verbinding vormt tussen A 16 en de A 15 (Rotterdam – Nijmegen / Ruhrgebied). Het bedrijventerrein...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is dit functionele en representatieve bedrijfscomplex dat is gelegen op bedrijventerrein Dordtse Kil I te Dordrecht.

Bedrijventerrein Dordtse Kil I is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A 16 (Rotterdam – Antwerpen) en de provinciale weg de N3 die een directe verbinding vormt tussen A 16 en de A 15 (Rotterdam – Nijmegen / Ruhrgebied). Het bedrijventerrein wordt ’s avonds en ’s nachts en in het weekend beveiligd met een slagboompost en surveillancedienst.

Het complex is recentelijk volledig extern gerenoveerd en voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing, nieuwe overheaddeuren en nieuwe gevelbeplating. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor zowel opslag- als productiedoeleinden. Dit dankzij de gunstige vloerbelasting en de grote hoeveelheid overheaddeuren. Door de indeling leent het complex zich ook voor deelverhuur.

Het complex beschikt over een unieke hoeveelheid buitenterrein. Het buitenterrein is momenteel nog grotendeels onverhard, echter eigenaar is bereid om het terrein te verharden en te voorzien van een omheining.

Om het complex ook geschikt te maken voor logistieke doeleinden is het mogelijk om één of enkele loading docks aan te brengen. Dankzij de grote hoeveelheid buitenterrein is dit ruimschoots mogelijk. Eigenaar is onder bepaalde voorwaarden bereid om de bedrijfsruimte te voorzien van een of meerdere loading docks. Vraag hiervoor naar voorwaarden en de mogelijkheden.

Naast de grote hoeveelheid eigen buitenterrein zijn er rondom het complex veel openbare parkeervoorzieningen beschikbaar. Dankzij deze openbare parkeergelegenheid hoeft het buitenterrein niet te worden aangewend voor parkeerdoeleinden, maar kan het volledig worden aangewend voor buitenopslag.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 2045.

Indeling
Ca. 1.215 m² Bedrijfsruimte met een gunstige vrije hoogte van ca. 6,65 m, voorzien van een tweetal overheaddeuren;
Ca. 240 m² Bedrijfsruimte met een beperkte vrije hoogte van ca. 2,7 m gelegen onder de kantoorruimte, met daarbij inbegrepen de entreehal op de begane grond van de kantoorruimte met een trapopgang naar de kantoorruimte op de eerste verdieping;
Ca. 240 m² Kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping, bestaande uit diverse kantoorvertrekken, een kantoortuin, een pantry en een dames en herentoilet;
Ca. 690 m² Verhard buitentterrein.

De bovenstaande oppervlakten zijn zo nauwkeuring mogelijk opgemeten aan de hand van ter beschikking gestelde tekeningen, doch deze oppervlakten kunnen niet worden aangemerkt als “verhuurbare oppervlakte” zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

De bovenstaande oppervlakten zijn zo nauwkeuring mogelijk opgemeten aan de hand van ter beschikking gestelde tekeningen, doch deze oppervlakten kunnen niet worden aangemerkt als “verhuurbare oppervlakte” zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Voorzieningen
Bedrijfsruimte
- Vrije hoogte ca. 6,65 m (onderkant dak), ca. 5,22 m (tot onderkant vakwerkspant) en ca. 2,70 onder de entresolvloer;
- Onderheide betonvloer met een vloerbelasting van ca. 2.500 kg/m²;
- 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren met een afmeting van ca. 4 x 4,2 meter;
- Verwarming middels indirect gasgestookte heaters;
- TL- opbouwverlichting;
- Daglichttoetreding door middel van ramen in de voor- en achtergevel;
- Geïsoleerd dak;
- Krachtstroomaansluiting aanwezig;
- Brandslanghaspels en poederblussers;
- Oorspronkelijk bouwjaar 1973;

Kantoorruimte
- Pantry voorzien van 4 onder- en 4 bovenkasten;
- Herentoilet op eerste verdieping v.v. toilet en urinoir (in nummer 12);
- Damestoilet op de eerste verdieping v.v. één toilet (in nummer 12);
- Verwarming middels CV gekoppeld aan radiatoren;
- Kabelgoten, voorzien van data* en elektra aansluitpunten;
- Kunststof kozijnen v.v. dubbele beglazing;
- Gedeeltelijk verticale screens aan de buitenzijde;
- Mechanische ventilatie.

De met een * gemarkeerde voorzieningen zijn achtergelaten door de vertrekken huurder. Huurder mag om niet gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. De kosten voor eventuele vervanging en / of onderhoud zijn geheel voor rekening van huurder.

Buitenterrein
Ten behoeve van een nieuwe huurder is verhuurder bereid om een deel of het gehele buitenterrein te verharden en te voorzien van betonnen stelcon platen. Tevens is verhuurder bereid om een hekwerk aan te brengen.

Huurprijs
€ 95.000,-- per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend.

Bijkomende kosten
Er wordt geen voorschot servicekosten in rekening gebracht. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en vervanging van de in het gehuurde aanwezige installaties, alsmede het schoonhouden van glas, kozijnen en gevels.

Tuinonderhoud en glasbewassing kan in overleg met en door verhuurder uitgevoerd worden, waarna er alsdan een afrekening plaats zal vinden.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2003, aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
In de huidige staat.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Maxwellstraat 6 -12
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 7585 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1455 m²
Oppervlakte in units vanaf 240 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Ook succesvol uw bedrijfspand verkopen of verhuren?

Neem vrijblijvend contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.