Object
Verhuurd

Avelingen 32 *34, Hendrik-ido-ambacht 3343 EA Hendrik-ido-ambacht

3343 EA Hendrik-ido-ambacht

Omschrijving

Algemeen
Winkelcentrum Louwersplein is een relatief klein wijkwinkelcentrum tussen het hoofdwinkelcentrum de Schoof en het winkelcentrum Hoog Ambacht van Hendrik Ido Ambacht. Het winkelcentrum beschikt over een mix aan winkels voor dagelijkse bestedingen, dienstverleners en winkels voor niet dagelijkse bestedingen.

Op het voorterrein van het winkelcentrum is een groot parkeerterrein aanwezig...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Winkelcentrum Louwersplein is een relatief klein wijkwinkelcentrum tussen het hoofdwinkelcentrum de Schoof en het winkelcentrum Hoog Ambacht van Hendrik Ido Ambacht. Het winkelcentrum beschikt over een mix aan winkels voor dagelijkse bestedingen, dienstverleners en winkels voor niet dagelijkse bestedingen.

Op het voorterrein van het winkelcentrum is een groot parkeerterrein aanwezig waar gratis geparkeerd kan worden. Ook bevindt er zich een bushalte in de directe omgeving.

In het centrum zijn op dit moment onder andere aanwezig een Plus Supermarkt, Mitra slijterij, Bloemist, Apotheek, Slager, lunchroom, Trekpleister drogisterij.

De winkel-/ commerciële ruimte heeft een frontbreedte van ca. 10 meter en goed zichtbaar vanaf de doorgaande weg. De ruimte is zeer geschikt voor een winkelfunctie maar tevens ook voor een zakelijke dienstverlener of kantoorgebruiker.

Indeling
Ca. 90 m² Winkel- / commerciële ruimte op de begane grond bestaande uit een entree met dubbele openstaande deuren tot de winkelruimte, een toilet, een pantry en een drietal afgescheiden vertrekken;

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in casco staat. In overleg met de vertrekkende huurder kan eventueel worden gesproken over een oplevering met inbegrip van voorzieningen die door hen zijn aangebracht. Het complex beschikt op dit moment onder andere over navolgende voorzieningen:
- aansluitingen op de riolering en het gas-, water- en elektriciteitsnetwerk;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- cv ketel voorzien van radiatoren;
- airconditioning;
- brandblusapparatuur;
- pantry voorzien van drie onder en twee bovenkasten;
- vluchtroute aanduiding;
- toilet met wasbak;
- alarmsysteem;
- aluminium pui voorzien van dubbele beglazing;

Huurprijs
€ 1.312,50 per maand exclusief BTW., verwarming en servicekosten, te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra. Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs worden geen servicekosten in rekening gebracht.

De eventueel verschuldigde bijdrage van de winkeliersvereniging zal voor zover deze aan verhuurder wordt opgelegd volledig worden doorbelast aan huurder.

Datum van oplevering
Vanaf 1 december 2016 of zoveel eerder na overleg met de huidige huurder.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: “Krommeweg – De Sandeling" dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 30 juni 2011.

Op grond van artikel 5 van de planvoorschriften is de enkelbestemming van het object: “Gemengd – 1” met de functieaanduiding “bedrijf t/m categorie b B ” en gebiedsaanduiding “archeologisch gebied”

Meer informatie met betrekking tot het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Avelingen 32 *34
Plaats Hendrik-ido-ambacht
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrumin woonwijk
Terrein
Oppervlakte 90 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 90 m²
Bijdrage winkeliersvereniging ja
Overname personeel nee
Branchebeperking nee
Horeca toegestaan nee
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Ook succesvol uw bedrijfspand verkopen of verhuren?

Neem vrijblijvend contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.