Sparren met onze adviseurs tijdens het online spreekuur -  45873

Sparren met onze adviseurs tijdens het online spreekuur

Behoefte aan een sparringpartner? Wij bieden in verband met corona, waarbij veel bedrijven op afstand werken, vanaf heden elke vrijdag tussen 15.00 en 16.00 uur een gratis online vastgoed spreekuur aan. Wij zetten onze kennis en expertise graag in om lopende vraagstukken op te lossen en u te ondersteunen waar mogelijk.

Sparren met één van onze experts? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw afspraak voor het spreekuur in te plannen. Uiteraard is dit spreekuur kosteloos en volledig vrijblijvend.

Meld je aan voor het online spreekuur

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

BOG - online spreekuur

Wat u kunt verwachten tijdens het spreekuur

Wij nemen op het afgesproken tijdstip contact met u op. Dit kan telefonisch maar ook via Skype, Microsoft Teams of WhatsApp (video)bellen. Zo ervaart u dezelfde persoonlijke service als dat u van ons gewend bent maar dan op afstand. U krijgt ruim de tijd om uw probleem voor te leggen en te bespreken met één van onze vastgoedadviseurs, wij doen vervolgens een voorstel waarvan wij denken dat u daarmee geholpen bent. Heeft u hier interesse in? Dan pakken we door. Zo niet, geen enkel probleem!

Veelgestelde vragen

Wij bieden praktische hulp door bijvoorbeeld tijdelijke opslag in objecten binnen onze portefeuille.

Bij veel bedrijven is ruim voldoende vermogen maar zit dit vast in het bedrijfspand en eventuele apparaten. U kunt uw medewerkers helaas niet met stenen betalen, als oplossing kun je een sale-leaseback constructie overwegen. U verkoopt uw bedrijfspand aan een investeerder en huurt het vervolgens terug.

Onze nieuwste content

Zit u met een vraagstuk? Stel hem tijdens het wekelijkse online vastgoed spreekuur!

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie