9251

Kantoorruimtes & Zorgvastgoed

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is dé specialist voor kantoorruimtes, kantoorpanden en zorglocaties in Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Noordwest-Brabant.

  • Aan- en verkoop

  • Aan- en verhuur

  • Taxatie en waardering

Integrale oplossingen voor huisvesting

Een nieuwe locatie voor het hoofdkantoor omdat u zo hard groeit. De heronderhandeling van een aflopend huurcontract. Waardering van uw kantoor- of zorglocaties. Voorbeelden waarbij de specialisten van Ooms uw professionele aanspreekpunt in de regio zijn. Ooms biedt integrale oplossingen en bemiddelt op het gebied van kantoorpanden en zorgvastgoed voor onder meer eigenaren, kopers, huurders, beleggers, fondsenbeheerders, zorgorganisaties, verenigingen en stichtingen.

Kantoorruimte verkopen/verhuren

Onze makelaars adviseren u over de vraagprijs en bespreekt de manier om uw huidige kantoorpand zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Kantoorruimte verkopen
Kantoorruimte verhuren

35251
7691

Kantoorruimte aankopen/aanhuren

Nadat uw huisvestingsbehoefte in kaart is gebracht, gaan onze makelaars op zoek naar de kantoorruimte of het kantoorpand dat het beste bij u past.

Kantoorruimte aankopen
Kantoorruimte aanhuren

Bekijk het actuele aanbod

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting kent de juiste wegen en heeft een breed aanbod in kantoorpanden en zorgvastgoed. Naast een uitgebreid aanbod in de regio bieden wij ook landelijke dekking door onze samenwerking met Dynamis, het grootste netwerk in commercieel vastgoed, met 14 kantoren door heel Nederland.

Gedreven door uw behoefte

U heeft een locatie op het oog waarvan u graag eigenaar of huurder wil worden. Graag stellen we met u een gedegen plan op om dat te bewerkstelligen. We kennen de spelers, de markt, de uitgangspunten, de uitdagingen in lokale of regionale regelgeving. Met dit programma van eisen gaan wij op pad en leggen dat voor aan de wederpartij. Van uw behoefte in vastgoed maken wij een de match.

7682
7683
7684

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: kantoren@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88
Telefoonnummer Drechtsteden: 078 - 614 43 33

Liever teruggebeld worden?
Geen probleem! Laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact op met ú.

Blijf op de hoogte

Volg Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting op social media of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Direct naar aanbod Zoeken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.