Zuidbuitenpoldersekade 7, Dordrecht 3329 LA Dordrecht

3329 LA Dordrecht huurprijs € 35 m² p.j.

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is één koel -/ opslagloods, gelegen aan de Zuidbuitenpoldersekade 7 te Dordrecht. De loods maakt onderdeel uit van een groter bedrijfscomplex. De bedrijfshal is voorzien van een monolithisch afgewerkte betonvloer, is volledig geïsoleerd en beschikt over een tweetal koelinstallaties. De hal is toegankelijk middels twee overheaddeuren in de linkerzij- en...

Brochure

Download de brochure van Zuidbuitenpoldersekade 7, Dordrecht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Dordrecht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is één koel -/ opslagloods, gelegen aan de Zuidbuitenpoldersekade 7 te Dordrecht. De loods maakt onderdeel uit van een groter bedrijfscomplex. De bedrijfshal is voorzien van een monolithisch afgewerkte betonvloer, is volledig geïsoleerd en beschikt over een tweetal koelinstallaties. De hal is toegankelijk middels twee overheaddeuren in de linkerzij- en achtergevel.

Tevens beschikbaar voor verhuur is het naastgelegen verhard en overdekt buitenterrein en de achtergelegen weide, grenzend aan de bedrijfshal.

Het object is gelegen in het buitengebied van Dordrecht, te bereiken via de Wieldrechtse Zeedijk of de Schenkeldijk. Via voormelde hoofdontsluitingswegen is er een goede verbinding met de N3 en de Rijkswegen A15 (Antwerpen/Rotterdam) en A16 (Rotterdam/Nijmegen).

Kadastrale aanduiding
Het complex is plaatselijk bekend als 3329 LA Dordrecht, Zuidbuitenpoldersekade 7 en is kadastraal bekend als Gemeente Dordrecht, sectie X, nummers 413, 414 en 257, respectievelijk groot 3 ha 72 are 80 ca, 17 a 40 ca, 1 ha 90 ca.

Indeling
Ca. 580 m² Opslagloods / koelcel met een gunstige vrije hoogte;
Ca. 148 m² Overdekt verhard buitenterrein grenzend aan de loods;

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:
• 2 overheaddeuren voor toegang van de bedrijfshal;
• Onderheide vloer;
• Verlichting;
• Isolatie;
• Mogelijkheid tot koeling (optioneel);
• Pallet stellingen (optioneel);

Huurprijs
Opslagloods: € 35,00 per m² per jaar.
Opslag koelvoorziening: € 10,00 per m² per jaar.
Verharde en overdekte buitenterrein: € 25,00 per m² per jaar.

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW en servicekosten, te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
flexibel, termijn in overleg.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te
stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Bijkomende kosten
Bijkomende kosten in overleg met verhuurder. Een en ander is afhankelijk van het wel of niet gebruiken van de aanwezige koelinstallatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2003.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dordrecht valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: “Nieuwe Dordtse Biesbosch" dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 23 september 2014.

Op grond van artikel 11 van de planvoorschriften is de enkelbestemming van het complex: Recreatie met dubbelbestemming Waarde Archeologie -1 en dubbelbestemming Leiding – Hoogspanningsverbinding.

Meer informatie met betrekking tot het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Oplevering
In overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 35 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 7 maanden, 2 weken, 6 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Zuidbuitenpoldersekade 7
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging meubelboulevardlandelijk gebiedoverig
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 580 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.