Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
3316 BZ, Dordrecht

Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht

€ 25 p/m² p.j.

Omschrijving

Algemeen Aan de zuidzijde van het bedrijventerrein Dordtse Kil II bevindt zich een uitloper van het terrein die een verborgen parel is voor veel Dordtenaren. Bij de keerlus in de weg bieden een stuk buitenterrein te huur aan. De locatie is goed zichtbaar vanaf het...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 1257 m²
Meer kenmerken

Media

Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Alle media weergeven

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs € 25 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie verhard buitenterrein
Bouwjaar 2002
Bouwvorm Niet van toepassing
Locatie
Adres Zernikestraat 75
Plaats Dordrecht
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1257 m²
Onderhoud
Onderhoud buiten Goed

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Aan de zuidzijde van het bedrijventerrein Dordtse Kil II bevindt zich een uitloper van het terrein die een verborgen parel is voor veel Dordtenaren. Bij de keerlus in de weg bieden een stuk buitenterrein te huur aan. De locatie is goed zichtbaar vanaf het begin van de straat op ca. 300 meter.

De locatie is op dit moment in gebruik voor opslag en verkoop van personenauto’s en leent zich bij uitstek voor deze functie, maar ook voor opslag van containers, buizen, flenzen, bouwmaterieel, grondverzetmachines, portacabins enzovoorts.

Er zijn 3 mogelijkheden voor het huren van het buitenterrein. Optie 1 is ca. 3.000 m² verhard buitenterrein huren, optie 2 is ca. 2.500 m² verhard buitenterrein huren en optie 3 is ca. 2.000 m² verhard buitenterrein huren.

De Zernikestraat is geen doodlopende straat met slechts 9 bedrijven. Door de onderlinge plaatsing van de diverse bedrijfscomplexen is het openbaar gebied royaal van opzet, waardoor er veel ruimte is voor manoeuvreren, laden en lossen met vrachtverkeer. Het complex is uitstekend bereikbaar via de Rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) en de provinciale weg de N3 die een directe verbinding vormt tussen de A16 en de A15 (Rotterdam-Nijmegen/Ruhrgebied).

Het bedrijventerrein wordt ’s avonds en ’s nachts en in het weekend beveiligd met een slagboompost en surveillancedienst.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie V, nummer 827, groot 12 are 57 centiare (gedeeltelijk).

Indeling
Optie 1: Ca. 3.000 m² verhard buitenterrein, verhard met betonklinkers, afgescheiden van openbaar gebied met een stalen hekwerk.

Optie 2: Ca. 2.500 m² verhard buitenterrein, verhard met betonklinkers, afgescheiden van openbaar gebied met een stalen hekwerk.

Optie 3: Ca. 2.000 m² verhard buitenterrein, verhard met betonklinkers, afgescheiden van openbaar gebied met een stalen hekwerk.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Het terrein zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

Buitenterrein:
- Terreinafscheiding middels stalen hekwerk;
- Terreinverharding middels klinkerbestrating;
- Drainage;
- Toegang middels een grote stalen schuifpoort.

De met een sterretje (*) gearceerde voorzieningen zullen “om niet” aan huurder ter beschikking worden gesteld. Huurder mag dus gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat niet in voor de werking van deze voorzieningen. Eventuele vervanging of onderhoud van deze voorzieningen is geheel voor rekening van huurder.

Huurprijs
€ 25,-- per m² per jaar, vrij van BTW, te voldoen bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Niet van toepassing. Er zal vrij van BTW worden verhuurd.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot worden berekend voor diverse leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dordrecht valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: "Dordtse Kil”, vastgesteld bij Raadsbesluit van 25 juni 2013.

Op grond van artikel 4 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: "Bedrijf” met als dubbelbestemming “Waarde-Archeologie” (artikel 21) en alléén op het perceel Dordrecht, V, 827 de functie-aanduiding ‘detailhandel’.

De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven;
b. bedrijfswoningen behorende bij de onder a. bedoelde bedrijven;
c. horeca;
d. detailhandel;
e. verkooppunt motorbrandstoffen;
voor zover het de gronden ten zuiden van de N217 (Dordtse Kil III) betreft, tevens voor:
f. verkeer;
alsmede voor:
g. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 4.4.

De voor “Waarde-Archeologie” aangewezen gronden zijn mede bestemd voor de bescherming en veiligstelling van archeologische waarden.

Op basis van de bouwregels en specifieke gebruiksregels valt op te maken dat:
• gebouwen dienen te worden gebouwd binnen het bouwvlak;
• in afwijking van het eerste lid ligt de bouwgrens langs het deel van het perceel dat is gelegen langs de openbare weg op een denkbeeldige lijn van 11 meter uit de langs de weg gelegen perceelsgrens;
• het maximum bebouwingspercentage is 80%;
• de maximum bouwhoogte is 9 meter;
• het westelijk deel van het complex bevindt zich binnen een zone waar bedrijven van milieucategorie 4.1 zijn toegestaan;

Volgens artikel 4.4.9 van de bestemmingsplanvoorschriften is detailhandel “niet” toegestaan. Ingevolge de functie-aanduiding en artikel 4.4.10 van het bestemmingsplan is op deze locatie echter detailhandel toegestaan in de vorm van personenauto’s.

De bovenstaande en in de bijlage verstrekte gegevens, betreffende de bestemming zijn gedownload via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl per toestandsdatum september 2019.

Huurder of koper is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen.

Indien na ondertekening van de huurovereenkomst / koopovereenkomst blijkt dat het gebruik van Huurder / Koper strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming, kan Huurder / Koper de Verhuurder / Verkoper daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijk is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van Huurder / Koper.

Energielabel
Niet van toepassing bij buitenterrein.

Datum van oplevering
Per 1 mei 2023 beschikbaar.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

- Uittreksel Kamer van Koophandel
- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht
Zernikestraat 75, 3316 BZ, Dordrecht

Bedrijfstakken in Dordrecht

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie