Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Vriesestraat 16, Dordrecht 3311 NR Dordrecht

3311 NR Dordrecht prijs op aanvraag / huurprijs € 200 m² p.j.

Omschrijving

Algemeen
In het hart van het kernwinkelgebied van Dordrecht is een grote unieke winkelunit beschikbaar aan de Vriesestraat en Tolbrugstraat.

Het complex ligt tussen alle belangrijke koopstromen in en is aan één zijde gesitueerd nabij het voormalige warenhuis van Vroom & Dreesman, aan de andere zijde is er een winkelstraat met een keur aan middelgrote en kleine winkels. Aan beide zijde van de...

Brochure

Download de brochure van Vriesestraat 16, Dordrecht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Dordrecht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
In het hart van het kernwinkelgebied van Dordrecht is een grote unieke winkelunit beschikbaar aan de Vriesestraat en Tolbrugstraat.

Het complex ligt tussen alle belangrijke koopstromen in en is aan één zijde gesitueerd nabij het voormalige warenhuis van Vroom & Dreesman, aan de andere zijde is er een winkelstraat met een keur aan middelgrote en kleine winkels. Aan beide zijde van de winkelruimte bevindt zich een entree. Deze twee ingangen en het aantal beschikbare vierkante meters maken het object zo uniek, waarbij het zelfs mogelijk is een passage te creëren. De weekmarkt op vrijdag en zaterdag staat in de directe nabijheid van het complex.

In de loop der jaren zijn er een aantal winkelgebieden toegevoegd nabij de Voorstraat, zoals het Statenplein, het Achterom en de Drievriendenhof. Deze toevoeging heeft van Dordrecht een aantrekkelijk en veelzijdig winkelcentrum gemaakt.

De winkel heeft zowel aan de Vriesestraat als aan de Tolbrugstraat een breed front. Door de twee ingangen heeft de winkel een ideale doorstroom. De ruimte is voorts voorzien van een afgescheiden pantry en toiletgroep.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie H, nummers 4151, 1687 en 4009 gedeeltelijk (het complex wordt gesplitst in appartementsrechten).

Indeling
Ca. 430 m² winkelruimte, bestaande uit een verkoopruimte met een gunstige breedte / diepte verhouding, aan de zijde van de Vriesestraat een frontbreedte van maar liefst 10 meter, (waarvan ca. 9,60 meter pui) en aan de zijde van de Tolbrugstraat een frontbreedte van maar liefst 14,0 meter (waarvan ca. 9,0 meter pui). In het middendeel is een eigen pantry en toiletruimte met voorportaal. In de winkel zijn een viertal dragende kolommen aanwezig die de bovenverdieping draagt.

Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 150 m².

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Toiletruimte is voorzien van handwasbakje.
- Aluminium gevelkozijnen met isolerende beglazing
- Vluchtwegaanduiding / noodverlichting
- Mechanische ventilatie units
- Er zijn twee meterkasten
- Pantryblokje voorzien van wateraansluiting en close-in boiler
- Deels casco oplevering

Huurprijs
€ 200,-- per m²/ per jaar, exclusief BTW en servicekosten, te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te
stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd,
zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra. Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs worden geen servicekosten in rekening gebracht

Koopsom
Nader te bepalen.

Datum van oplevering
In overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag / huurprijs € 200 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 11 maandens, 4 wekens, 1 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Vriesestraat 16
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 430 m²
Oppervlakte in units vanaf 150 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.