Veerweg 135 , 3351 HC, Papendrecht

  • A
€ 160 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Algemeen Namens gemeente Papendrecht bieden wij te huur aan een commerciële ruimte op de begane grond in het, in 2017 opgeleverde, complex ‘Den Briel’ aan de Veerweg te Papendrecht. Papendrecht is één van de gemeenten van de regio Drechtsteden en telt thans ruim...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 746 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Algemeen
Namens gemeente Papendrecht bieden wij te huur aan een commerciële ruimte op de begane grond in het, in 2017 opgeleverde, complex ‘Den Briel’ aan de Veerweg te Papendrecht.

Papendrecht is één van de gemeenten van de regio Drechtsteden en telt thans ruim 32.000 inwoners. De gemeente Papendrecht wordt omringd door de gemeente Dordrecht, Sliedrecht, Molenlanden, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Aan de westzijde van de gemeente stroomt de rivier de Noord en aan de zuidzijde de Merwede.

De unit heeft aan de voorzijde een front dat is gelegen op een zicht locatie aan de Veerweg. Aan de achterzijde is het afgesloten parkeerterrein gesitueerd. De unit heeft zowel een toegangsdeur aan de voorzijde als aan de achterzijde. De commerciële ruimte is uitgevoerd met grote raampartijen, wat zorgt voor veel lichtinval en een uiterst prettige werkomgeving.

De beschikbare unit is thans nog in gebruik bij Bibliotheek AanZet. De bibliotheek gaat in het najaar van 2022 verhuizen naar het gemeentehuis van Papendrecht waarna de ruimte beschikbaar komt voor (een) opvolgend huurder(s). Naar verwachting is de ruimte per januari 2023 beschikbaar.

Het complex is gelegen direct naast het winkelhart van Papendrecht ‘De Meent’. Dankzij de ligging nabij het centrum zijn vele voorzieningen op loopafstand gesitueerd zoals winkels, horeca en diverse maatschappelijke voorzieningen. Overige gebruikers in de plint van het complex zijn onder andere het Jong JGZ consultatiebureau, Sterk Papendrecht, een ‘prikpost’ van Result Laboratorium en Waltmann Makelaars.

De bereikbaarheid van het complex is uitstekend met een korte ontsluiting naar de A16 (via de N3) en de A15. Het complex is zeer goed bereikbaar per auto en het openbaar vervoer. Naast een goede busverbinding, door Papendrecht, naar het centrum van Dordrecht is er tevens een uitstekende bereikbaarheid vanuit Dordrecht via de waterbus.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Papendrecht, Sectie A, Complexaanduiding 7991, Appartementsindex 1 (gedeeltelijk).

Indeling
Ca. 746 m2 VVO commerciële ruimte op de begane grond.

Deelverhuur is bespreekbaar.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Bij verhuur van de volledige unit zal de unit vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
• Entree met automatische schuifdeuren en tochtsluis aan de voorzijde van het complex;
• Entree aan de achterzijde van het complex met toegang tot het gemeenschappelijke parkeerterrein;
• Mindervaliden toilet voorzien van handwasbak;
• Dames- en herentoilet voorzien van hangend toilet, voorportaal met handwasbak en spiegel;
• Meterkast voorzien van gas, water en elektra meter;
• Glasvezelaansluiting;
• Alarmsysteem*;
• Schoonmaak-/ opberghok in de entreezone aan de achterzijde van het complex, voorzien van uitstortgootsteen;
• Systeemplafond voorzien van ledverlichting in de bibliotheek*;
• Systeemplafond in de kantoorvertrekken voorzien van TL verlichting*;
• Diverse opbouwstopcontacten*;
• Kabelgoten*;
• Patchkast*;
• Camerasysteem met diverse camerapunten*;
• Brandslanghaspels;
• Vluchtrouteaanduiding;
• Pantry voorzien van een gootsteenkastje, en drie bovenkastjes.

De met een sterretje (*) gearceerde voorzieningen zullen “om niet” aan huurder ter beschikking worden gesteld. Huurder mag dus gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat niet in voor de werking van deze voorzieningen. Eventuele vervanging of onderhoud van deze voorzieningen is geheel voor rekening van huurder. Deze voorzieningen dienen bij einde huurovereenkomst wel in het gehuurde achter te blijven.

Richtprijs
In geval van verhuur in zijn geheel: € 120.000,00 per jaar, exclusief BTW.
In geval van deelverhuur: nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Opzegtermijn
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van een huurperiode.

Omzetbelasting
Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra.
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot worden berekend ter grootte van € 30,00 per m² per jaar voor diverse leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Energielabel
De beschikbare unit beschikt over een energielabel A. Een afschrift van het energielabel wordt bij oplevering als bijlage aan de huurovereenkomst opgenomen.

Datum van oplevering
Naar verwachting per januari 2023.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Papendrecht valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: ‘Den Briel‘, vastgesteld bij Raadsbesluit van 22 september 2011. Op grond van artikel 3 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: ‘Centrum‘ met functie-aanduiding ‘detailhandel uitgesloten‘ en ‘Specifieke Bouwaanduiding - 2’.

Bovenstaande gegevens, zijn gedownload via www.ruimtelijkeplannen.nl op peildatum 28 april 2022 via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie met betrekking tot het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Gebruik
Huurder is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen.

Indien na ondertekening van de huurovereenkomst blijkt dat het gebruik van Huurder strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming, kan Huurder de Verhuurder daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijk is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van Huurder.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verhuurders en huurders een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.
- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 160 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Veerweg 135
Plaats Papendrecht
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Kantoor

Oppervlakte 746 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.71
Energielabel einddatum 2030-03-20

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Veerweg 135, 3351 HC, Papendrecht
Veerweg 135, 3351 HC, Papendrecht

Locatie

Veerweg 135, 3351 HC, Papendrecht

Results

No results were found
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie