Veerkade 3, Rotterdam 3016 DE Rotterdam

3016 DE Rotterdam prijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Op een van de mooiste plekken in Rotterdam, naast het Wereldmuseum, kunnen wij een uiterst representatieve kantoorruimte te huur aanbieden. De ruimte maakt onderdeel uit van een aantal klassieke objecten die zijn gelegen in het Scheepvaartkwartier, direct aan de Veerhaven. Een fantastische plek in de stad met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Wilt u werken op een dynamische...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rotterdam

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Op een van de mooiste plekken in Rotterdam, naast het Wereldmuseum, kunnen wij een uiterst representatieve kantoorruimte te huur aanbieden. De ruimte maakt onderdeel uit van een aantal klassieke objecten die zijn gelegen in het Scheepvaartkwartier, direct aan de Veerhaven. Een fantastische plek in de stad met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Wilt u werken op een dynamische plek met karakteristieke allure dan bieden wij u met deze ruimte een interessante optie.

Locatie
Het scheepvaartkwartier is een unieke plek in Rotterdam. Het gebied wordt gekenmerkt door haar grotendeels karakteristieke vooroorlogse bebouwing. De wijk ligt direct aan De Maas en heeft als centraal middelpunt de Veerhaven. De combinatie van functies in het gebied (kantoren, wonen, horeca, winkels, hotels) zorgt voor de nodige dynamiek.

Locaties als restaurant Loos, Koninklijke Roeivereniging De Maas, de Parklaan met haar mooie vrijstaande klassieke villa’s en de Harbour Club zijn bekende plekken in het gebied. Het centrum van Rotterdam ligt op loopafstand en via de watertaxi is de Kop van Zuid c.q. Hotel New York binnen een paar minuten te bereiken.

De panden waar de aangeboden ruimte onderdeel van uitmaakt worden gekenmerkt door hun karakteristieke karakter. Een Klassieke voordeur, marmeren vloer in de entree, monumentale trappen, hoge plafonds, paneeldeuren bepalen de sfeer van deze ruimten. Deze elementen, uitzicht op de haven en de voorzieningen in de directe omgeving zijn de ingrediënten voor een aangename werkplek.

Bereikbaarheid
Per auto:
Via de diverse invalswegen is het Scheepvaartkwartier goed bereikbaar. Verbindingen als de Erasmusbrug, Maastunnel en de Maasboulevard vormen de toegangswegen vanuit het westen, oosten en het zuiden van de stad. Vanuit het noorden zorgt de ‘s Gavendijkwal en de Westersingel voor een snelle verbinding.

Per openbaar vervoer:
Door de centrum ligging is het Scheepvaartkwartier goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station is deze locatie met de Tram binnen enkele minuten te bereiken.

Per waterbus:
Ook over het water is het Scheepvaartkwartier uitstekend bereikbaar per Waterbus. Vanaf halte Erasmusbrug is het object binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling
Totaal ca. 130 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond. De ruimte is verdeeld over 4 kantoorkamers. Het genoemde metrage is inclusief toebedeling algemene ruimte.

Parkeren
Achter het object is parkeergelegenheid op eigen terrein. Op dit binnenterrein, afgesloten met een slagboom, kunnen parkeerplaatsen worden gehuurd. Tevens is er parkeergelegenheid aan de openbare weg (betaald).

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd met onder andere de navolgende voorzieningen:
• Representatieve entree;
• Marmerenvloer in de entree en ga220ng;
• Hoge plafonds;
• Vloerafwerking;
• Bouwkundige wanden afgewerkt en geschilderd;
• Plafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
• Gezamenlijke sanitaire voorzieningen;
• Eigen pantry;
• Koeling middels airco units.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 220,00 per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen:
€ 1.750,00 per plaats per jaar, exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar. Eventuele kortere huurperiode is tegen nader te bepalen condities bespreekbaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Een nader te bepalen voorschot per m² per jaar, exclusief BTW voor de nader overeen te komen leveringen en diensten.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per .

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
Casco gerenoveerd.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Aangeboden sinds 8 maanden, 2 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1898
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Veerkade 3
Plaats Rotterdam
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 130 m²
Oppervlakte in units vanaf 130 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturentoiletpantrykamerindeling

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.