Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Stationsplein 45, Rotterdam 3013 AK Rotterdam

3013 AK Rotterdam huurprijs

Omschrijving

Inleiding
Het Groot Handelsgebouw, direct naast Rotterdam Centraal Station, is hét icoon van de wederopbouw. Het rijksmonument is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Met tal van horecagelegenheden, dienstverleners en sportfaciliteiten is het Groot Handelsgebouw een stad in een stad. Het gebouw omvat 110.000 m² kantoor-, winkel, horeca- en opslagruimte en huisvest meer dan 200...

Brochure

Download de brochure van Stationsplein 45, Rotterdam.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rotterdam

Uitgebreide omschrijving

Inleiding
Het Groot Handelsgebouw, direct naast Rotterdam Centraal Station, is hét icoon van de wederopbouw. Het rijksmonument is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Met tal van horecagelegenheden, dienstverleners en sportfaciliteiten is het Groot Handelsgebouw een stad in een stad. Het gebouw omvat 110.000 m² kantoor-, winkel, horeca- en opslagruimte en huisvest meer dan 200 huurders. Er is tevens een dakterras van 7.000 m² aanwezig, met uitzicht over de Rotterdamse skyline en havens.

Dynamische werkomgeving op een A-locatie
Het Groot Handelsgebouw staat in Rotterdam Central District; de eigenzinnige kern van een wereldstad. In deze omgeving, rondom Rotterdam Centraal Station, is het 24/7 avontuurlijk wonen, werken en ontspannen. Rotterdam Centraal Station is de entree van de stad en de poort naar Europa. Treinen, (internationale) bussen, metro’s, trams, Intercity direct, Thalys en RandstadRail rijden hier af en aan. Schiphol is al in ruim 20 minuten bereikbaar, Brussel in ruim een uur en Parijs in 2,5 uur. Ook met de auto is het Groot Handelsgebouw uitstekend bereikbaar.

Parkeren
Het Groot Handelsgebouw biedt in een aantal parkeergarages ruimte aan meer dan 950 auto’s. In de parkeergarage naast het Groot Handelsgebouw, gelegen aan de Schaatsbaan 33, zijn parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. In het Groot Handelsgebouw zelf is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Leveranciers kunnen op de expeditie gemakkelijk laden en lossen. De parkeergarages zijn voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Ook uw fiets, scooter of motor kunt u in het Groot Handelsgebouw parkeren. Er staan zelfs twee deelauto’s tot uw beschikking.

Kantoorruimte
De kantoorruimten in het Groot Handelsgebouw voldoen aan de wensen van de moderne kantoorgebruiker. Het gebouw heeft het energielabel A en sinds 2017 ook het duurzaamheidscertificaat BREEAM-NL In-Use ‘Very Good’, ofwel 3 sterren. De kantoren in het Groot Handelsgebouw bieden alle mogelijkheden voor een prettig werkklimaat. De kantoren hebben hoge plafonds, regelbare topkoeling, warmtewerend dubbel glas, draai-kiepramen, brandwerende scheidingswanden en computervloeren. De kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf 50 m² tot enkele duizenden vierkante meters.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1953
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Stationsplein 45
Plaats Rotterdam
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 1500 m²
Oppervlakte in units vanaf 50 m²
Verdiepingen 10
Voorzieningen inbouwarmaturen

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.