Schaapherderweg, Ridderkerk 2988 CK Ridderkerk

2988 CK Ridderkerk prijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
ParcA15 is de ideale vestigingsplaats voor multinationals en ondernemingen verbonden aan Rotterdam en haar regio, het Rotterdam-Rijnmondgebied. Met alle voorzieningen van de metropool Rotterdam. Uitstekend bereikbaar voor medewerkers, toeleveranciers en relaties.
Met de grootste zeehaven van Europa op korte afstand. Een ideale plek voor logistiek en productie in combinatie met een...

Brochure

Download de brochure van Schaapherderweg, Ridderkerk.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Ridderkerk

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
ParcA15 is de ideale vestigingsplaats voor multinationals en ondernemingen verbonden aan Rotterdam en haar regio, het Rotterdam-Rijnmondgebied. Met alle voorzieningen van de metropool Rotterdam. Uitstekend bereikbaar voor medewerkers, toeleveranciers en relaties.
Met de grootste zeehaven van Europa op korte afstand. Een ideale plek voor logistiek en productie in combinatie met een substantiële kantoorbehoefte.

Bereikbaarheid
Knooppunt Ridderkerk, het kruispunt van Rijkswegen A15 en A16 is met zo'n 226.000 voertuigbewegingen per dag een van de grootste verkeersknooppunten van Europa. Daar waar de A16 vanaf de Van Brienenoordbrug samenkomt met de A15, wordt bedrijventerrein Cornelisland gerealiseerd.
Op de koppositie van dit terrein, op een absolute zichtlocatie, ligt ParcA15.
Direct aan de snelweg en met een maximale bouwhoogte van 25 meter maximaal in beeld. Bereikbaar. Bij op- en afritten van en naar A15 en A16. De A15 is dé verbinding van de Rotterdamse havens en de Maasvlakte met het achterland. D ParcA15 is centraal en strategisch gelegen in het Rotterdam-Rijnmondgebied. Een buitengewoon interessant knooppunt voor productie, logistiek en transport.

Koopsom
Afhankelijk van ontwikkeling

Bestemming
ParcA15 biedt bijzonder ruime gebruiksmogelijkheden voor ondernemingen in bijvoorbeeld de logistieke sector, bedrijven met distributieactiviteiten en productiebedrijven. De locatie is daarnaast met name interessant voor ondernemingen die een substantiële kantoorbehoefte hebben.
Deze absolute top-zichtlocatie biedt de gewenste allure voor bijvoorbeeld een nationaal of internationaal hoofdkantoor. De unieke mogelijkheid om bij de bedrijfsruimte tot maximaal 2.000m2 kantoorruimte te realiseren, maakt deze locatie bijzonder interessant. Ook bij een invulling met meerdere gebruikers kan het kantoorvolume zelfs 2.000m2 per gebruiker bedragen. Tel daarbij de toegelaten bouwhoogte van
maar liefst 25 meter op en u ziet: hier is sprake van een winnende combinatie. De perfecte locatie voor een succesvolle onderneming.

Oppervlakte
Het perceel heeft een oppervlakte van 1,6ha en biedt de mogelijkheid om een bouwvolume van circa 13.000 m² bedrijfsruimte in combinatie met maximaal 2.000 m² kantoor te realiseren. Het perceel kan worden ingevuld door één eindgebruiker of door meerdere eindgebruikers, waarbij het perceel gesplitst wordt in twee á drie kleinere kavels. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld twee eenheden van 6.500 m², ieder met een kantoor van 2.000 m². Bij invulling met meerdere gebruikers is het toegestane kantoorvolume dus relatief groter dan wanneer er sprake is van één gebruiker. De toegestane hoogte van de bedrijfsruimte maakt de locatie zeer interessant voor warehousing, logistieke processen en distributiecentra.
ParcA15 vormt een belangrijk onderdeel van de gebiedsontwikkeling Cornelisland door de gemeente Ridderkerk. Zonodig worden omliggende percelen betrokken om zodoende kandidaten een passend perceel of object aan te kunnen bieden.

Mogelijkheden
De locatie ParcA15 biedt gebruikers de mogelijkheid bouwgrond aan te kopen of een geheel turn-key geleverd object aan te kopen dan wel te huren. Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen voor:
- De aankoop van grond op ParcA15 en uw eigen object realiseren;
- De solide bouw- en ontwikkelingscombinatie Focus en Dura Vermeer kan voor u een turn-key object op maat ontwikkelen en realiseren in de huursfeer;

Datum van oplevering
In overleg

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Aangeboden sinds 8 maanden, 1 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Schaapherderweg ong
Plaats Ridderkerk
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 13000 m²
Oppervlakte in units vanaf 2000 m²

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.