Pittsburghstraat 61, Rotterdam 3047 BL Rotterdam

3047 BL Rotterdam koopprijs € 1.049.000 k.k.

Omschrijving

Het representatieve en praktische pand telt twee etages. Het is in gebruik bij een creatief en ICT-gedreven ontwerpbureau. De inrichting en voorzieningen zijn dienovereenkomstig: uitstekende en door het hele gebouw ruimschoots aanwezige aansluitingen en (data)verbindingen. De moderne uitstraling en het uitstekende comfort maken dat het aan medewerkers niets ontbreekt en bezoekers zich snel op...

Brochure

Download de brochure van Pittsburghstraat 61, Rotterdam.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rotterdam

Uitgebreide omschrijving

Het representatieve en praktische pand telt twee etages. Het is in gebruik bij een creatief en ICT-gedreven ontwerpbureau. De inrichting en voorzieningen zijn dienovereenkomstig: uitstekende en door het hele gebouw ruimschoots aanwezige aansluitingen en (data)verbindingen. De moderne uitstraling en het uitstekende comfort maken dat het aan medewerkers niets ontbreekt en bezoekers zich snel op hun gemak voelen.

De recente klimaatregeling is in alle ruimtes individueel regelbaar. Alle ruimtes en werkplekken zijn royaal voorzien van stopcontacten, telefoon- en internetaansluitingen. Voor elektra bevinden zich in het pand meerdere groepenkasten. Er is verder een overvloed aan ingebouwde kasten.

De hoofdentree is uitgevoerd met een vanaf de receptie te bedienen draaideur. Deze is voorzien van magnetische vergrendeling en kogelwerend glas.

In de ruime en flexibel in te delen ontvangstruimte bevinden zich een trap naar de eerste etage, een koffiehoek, meerdere kasten, een ruimte voor het verpakken en versturen van poststukken, lockers voor kleding en persoonlijke eigendommen van medewerkers en de bedieningspanelen voor onder meer het alarmsysteem en de automatische zonwering. Het verlaagde plafond wordt onderbroken door een kunstzinnig fotopanel. Via de entreeruimte bereikt men een spreek/ontvangstkamer en een sfeervol directiekantoor met fraaie verlichting en ‘n kluis, die beide aan de voorzijde zijn gelegen.

Door elektrisch bedienbare deuren komt men bij de toiletgroepen (apart voor heren en dames) aan de rechterzijde plus een ruimte voor de schoonmakers waar ook een wasmachine/droger is en een afsluitbare kantoorruimte, die gebruikt wordt door de IT-afdeling aan de linkerzijde. Er zijn hier drie werkplekken. Centraal ligt een forse pantry, met onder meer een professionele oven, 2 koelkasten met glazen deuren en 2 vaatwassers.

Vervolgens is er het open kantoor, dat door een vide zeer ruimtelijk is. Verspreid over de begane grond zijn er vijftien ruim opgestelde werkplekken. In het midden bevindt zich een langwerpige lunchtabel met plek voor twintig personen. De gehele ruimte is voorzien van kasten en een magnetisch wandsysteem voor het presenteren van ontwerpen. Ook zijn er kledinglockers.

Achterin zijn een handwerkruimte en een plotter-/printerruimte. De laatste is voorzien van een afzuigsysteem. In een afgesloten ruimte – maar van buiten direct bereikbaar – bevindt zich de UPS- bypass: de noodstroomvoorziening die ervoor zorgt dat het werk door kan gaan bij een eventuele stroomstoring.

De speels geplaatste hardhouten/metalen trap voert naar de eerste etage. Hier zijn vijftien kantoorplekken, ook weer ruim opgezet en voorzien van alle denkbare aansluitingen. Op deze etage bevinden zich wederom lockers.

In de hoek is een forse, gekoelde serverruimte (met eigen groepenkast). Er zijn een spreek-vergaderkamer voor zes personen met airco, een magazijn met de cv-ketel en een ruimte die in gebruik is als fotostudio.

Boven aan de trap is een representatieve hal met gasten garderobbe en een ruim D/H toilet.

Aan de voorzijde is een ruime vergaderzaal met marmeren vloer, die ook dienst doet als showroom. Deze ruimte beschikt over een eigen pantry. Ook hier is het verlaagde plafond opgesierd met een fotopanel. Er zijn 3 presentatie borden met spotlights en een groot LED- scherm voor presentaties

Naast de trap naar de begane grond is er een directie /gastentoilet, uitgerust met een douchegelegenheid.

Het pand is gevestigd op bedrijvenpark Rotterdam Noord-West en goed bereikbaar. Aan de singel gelegen kan je spreken van een zichtlocatie. De rijkswegen A13 en A20 liggen binnen enkele minuten rijden. Ook vliegveld Rotterdam / den Haag is minuten rijden te bereiken.

Er zijn negen parkeerplaatsen op eigen grond, waarvan één met oplaadfaciliteit voor elektrische auto’s. In de directe omgeving is ruime parkeergelegenheid op straat. Voor fietsen is er een afsluitbare berging.

Afgescheiden door een lage muur is er een gezellige pauze plek, met picknicktafel en rookplaats.

Aan de zijkant bevindt zich een (ingekorte) overheaddeur. De voor- en zijgevel zijn voorzien van meerdere camera’s en met bewegingssensoren uitgerust beveiligingsverlichting*. Het gehele pand is voorzien van een alarmsysteem, bewegingscamera’s, noodverlichting en brandblusapparatuur.

De grote raampartijen zorgen voor ruim voldoende daglicht. Alle ramen hebben handbediende luxaflex. Bovendien voorkomt de automatische zonwering aan de buitenzijde hinderlijk licht en inkomende warmte. Alle ramen zijn uitgerust met inbraakwerend glas van de zwaarste klasse. Op de begane grond kunnen ze worden afgedekt met elektrisch bediende stalen luiken die automatisch zakken als het alarm wordt ingeschakeld.

Het up-to-date pand is een persoonlijke bezichtiging meer dan waard.

*Het camerasysteem en de beveiligingsverlichting zijn toe aan een update/upgrade.

Indeling
Ca. 870 m² kantoorruimte
8 parkeerplaatsen

Koopsom
€ 1.049.000,-- kosten koper, exclusief BTW.

Omzetbelasting
Koper dient bereid te zijn mede te werken aan een met BTW belaste levering.

Datum van oplevering
In overleg

Wijze van oplevering
In huidige staat

Bestemming
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Noordwest' van de Gemeente Rotterdam d.d. 6 april 2013.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 1.049.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 5 maanden, 2 weken geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1994
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Pittsburghstraat 61
Plaats Rotterdam
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 920 m²
Kantoor
Oppervlakte 870 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen toiletpantry

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.