Patrijsweg 10, Klundert 4791 RV Klundert

4791 RV Klundert koopprijs € 1.500.000 k.k. / huurprijs € 150.000 p.j.

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur en verkoop is deze vrijstaande productiehal met bijbehorende kantoorruimte gelegen op haven- en industrieterrein Moerdijk. Het onderscheidende karakter van het complex is dat het beschikt over een grote hoeveelheid hijscapaciteit dankzij de drie bovenloopkranen die in het complex gesitueerd zijn.

Het complex beschikt over een ingebouwde kantoorruimte die is...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Moerdijk

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur en verkoop is deze vrijstaande productiehal met bijbehorende kantoorruimte gelegen op haven- en industrieterrein Moerdijk. Het onderscheidende karakter van het complex is dat het beschikt over een grote hoeveelheid hijscapaciteit dankzij de drie bovenloopkranen die in het complex gesitueerd zijn.

Het complex beschikt over een ingebouwde kantoorruimte die is verdeeld over een tweetal bouwlagen. De kantoorruimte is begin 2015 grotendeels gerenoveerd en is in de meeste kantoorvertrekken uitgerust met airconditioning. Op de begane grond is naast de kantoorruimte een was- en kleedruimte gesitueerd voor het uitvoerend personeel.

De bedrijfsruimte bestaat uit twee geschakelde bedrijfshallen en iedere hal is uitgerust met bovenloopkranen. De meest noordelijk gelegen hal beschikt over een 20 tons en een 5 tons bovenloopkraan. De andere hal beschikt over een 5 tons bovenloopkraan. Het complex is voorzien van een drietal grote overheaddeuren, die het complex optimaal toegankelijk maken. De bedrijfsruimte is volledig verwarmd en beschikt over ruim voldoende krachtstroomaansluitpunten, wat de hal uitermate geschikt maakt voor o.a. constructiewerkzaamheden.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zevenbergen, sectie A, nummer 513, groot 38 a en 56 ca en Gemeente Klundert, sectie A, nummer 1829, 3 a en 36 ca. (Totale oppervlakte: 4.192 m²).

Indeling
Ca. 235 m² Kantoorruimte- / secundaire ruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, bestaande uit diverse kantoorvertrekken, een kantineruimte en sanitaire voorzieningen;

Ca. 2.350 m² Bedrijfsruimte bestaande uit een tweetal compartimenten die intern geschakeld zijn, voorzien van een viertal overheaddeuren en een drietal bovenloopkranen.

Ca. 14 Parkeerplaatsen op het omheinde buitenterrein.

Voorzieningen
Een overzicht van de voorzieningen treft u in de te downloaden brochure.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verkoper/ verhuurder en koper/ huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verkoop/ verhuur. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de koop-/ huurovereenkomst door koper/huurder zijn ondertekend.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Moerdijk valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmings¬plan "Moerdijk 1993", vastgesteld bij Raadsbesluit van 28 mei 1998 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten de datum 20 augustus 1998.

De omschrijving van de bestemming van dit perceel volgens dit bestemmingsplan is:
"bedrijfsdoeleinden B1"

Meer informatie met betrekking tot de bestemming treft u in de te downloaden brochure.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 1.500.000 k.k. / huurprijs € 150.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Aangeboden sinds 11 maanden, 3 weken, 2 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Patrijsweg 10
Plaats Klundert
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4192 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 2350 m²
Kantoor oppervlakte 235 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 078-6144333 / 010-4248888

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.