Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Uitgelicht

Parklaan 5, Rotterdam 3016 BA Rotterdam

3016 BA Rotterdam prijs op aanvraag

Omschrijving

Object
Beschikbaar voor verkoop is een statig patriciërspand aan de Parklaan 5 op een groot perceel eigen grond te Rotterdam met zwembad. Het complex is oorspronkelijk gerealiseerd als woonhuis (bouwjaar omstreeks 1925). Het deed enige tijd dienst als onderkomen van het Zweedse consulaat-generaal en werd door middel van een erfenis daarna gebruikt als woonhuis. In 1946 stond het object te koop...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rotterdam

Uitgebreide omschrijving

Object
Beschikbaar voor verkoop is een statig patriciërspand aan de Parklaan 5 op een groot perceel eigen grond te Rotterdam met zwembad. Het complex is oorspronkelijk gerealiseerd als woonhuis (bouwjaar omstreeks 1925). Het deed enige tijd dienst als onderkomen van het Zweedse consulaat-generaal en werd door middel van een erfenis daarna gebruikt als woonhuis. In 1946 stond het object te koop en kwam er belangstelling van de Zweedse Zeemanskerk (Stiffelsen Svenska Kyrkan I Utlandet). De aankoop werd gefinancierd door rederijen en bedrijven en in 1947 ging het eigendom over.

Na een ingrijpende verbouwing en renovatie is de kerkzaal vanaf Pinksteren 1948 in gebruik bij de Protestants-Lutherse kerk voor zeevarenden en voor Zweden wonend in het buitenland. De kerkgemeenschap in Nederland bestaat inmiddels 110 jaar en gebruikt de kerkzaal op de eerste verdieping nog steeds voor de periodieke bijeenkomsten.

Verkoopprocedure
Besloten is om het complex ter verkoop aan te bieden via een 'gestructureerde' verkoopprocedure waarbij alle marktpartijen in de gelegenheid worden gesteld een voorstel uit te brengen.

De biedingen dienen uiterlijk 16 mei 2019|14:00 uur te worden uitgebracht bij Notariskantoor Bussink middels het biedingsformulier in de dataroom.

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie maatschappelijkvastgoed
Bouwjaar 1925
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Parklaan 5
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4217 m²

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.