Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Noordhoevelaan 50, Dordrecht 3319 CH Dordrecht

3319 CH Dordrecht huurprijs € 135 m² p.j.

Omschrijving

Algemeen
Kleinschalig representatief kantorencomplex “De Blaucamer” is gelegen langs de hoofdontsluitingswegen tussen de wijken Dubbeldam en Stadspolders. Gerenommeerde gebruikers van kantorencomplex De Blaucamer zijn onder andere Schoonenberg Hoorcomfort, Dutch Industrial Safety Consultants (DISC), WEB Advocaten en Reppel Vastgoed.

Het kantorencomplex bestaat uit drie zelfstandige gebouwen,...

Brochure

Download de brochure van Noordhoevelaan 50, Dordrecht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Dordrecht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Kleinschalig representatief kantorencomplex “De Blaucamer” is gelegen langs de hoofdontsluitingswegen tussen de wijken Dubbeldam en Stadspolders. Gerenommeerde gebruikers van kantorencomplex De Blaucamer zijn onder andere Schoonenberg Hoorcomfort, Dutch Industrial Safety Consultants (DISC), WEB Advocaten en Reppel Vastgoed.

Het kantorencomplex bestaat uit drie zelfstandige gebouwen, waarvan er twee zijn gerealiseerd in 2003 en de uitbreiding in 2012. De Blaucamer beschikt over een royaal eigen parkeerterrein dat is afgesloten via een slagboominstallatie.

De onderlinge positie van de gebouwen en de indeling van de gebouwen leent zich bij uitstek voor deelverhuur van kantoorruimten. Binnen het complex is er bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het huren van een volledig gebouw, een half gebouw, een verdieping of zelfs een gedeelte van een verdieping.

Het complex is gelegen naast de afrit Dubbeldam van verbindingswg N3, die op haar beurt een goede aansluiting biedt naar rijkweg A-16 (Rotterdam - Breda - Antwerpen) en rijksweg A-15 (Rotterdam - Nijmegen - Duitsland).

De locatie is aan te merken als een zichtlocatie in Dubbeldam. Naast de snelweg zijn goede verbindingen via buslijn 2 die de wijk Dubbeldam verbindt met de stad, maar de stations Dordrecht centraal (NS) en Dordrecht Stadspolders (Arriva) zijn nét niet op loopafstand.

De wijk Dubbeldam is gegroeid vanuit een oude dorpskern met voormalige landwegen en diverse nieuwe wijken. Door explosieve afbraak en nieuwbouw vanaf de jaren ’60 is er van de oude dorpskern niet veel meer te zien, maar het Damplein functioneert nog wel als winkelhart. Het dorp Dubbeldam is vanaf 1 juli 1970 na een herindeling onderdeel geworden van de gemeente Dordrecht.

Aan de noordzijde langs de locatie bevindt zich een verkooppunt voor motorbrandstoffen, aan de zuidzijde de nieuwbouwwijk Dubbeldrecht met overwegend grondgebonden woningen die een vergelijkbare architectuur / steenkleur hebben als de eerste fase van het kantorenpark.

Het object wordt gekenmerkt door zijn kleinschalige karakter, de gunstige ligging, de goede parkeergelegenheid en het hoge niveau van afwerking.

Kadastrale aanduiding
Het volledige complex omvat de volle eigendom van drie percelen grond, met de zich op deze grond bevindende opstallen. De locatie is bij het kadaster bekend als gemeente Dubbeldam, sectie A, nummers 7977, 8146 en 8197, respectievelijk groot 75 centiare, 7 are 41 centiare en 20 are 60 centiare.

Indeling en beschikbaarheid
Gebouw 1A (parallel aan Haaswijckweg West, aangrenzend aan nieuwbouw)
Ca. 209,57 m² Kantoorruimte op de begane grond links (VERHUURD)
Ca. 206,25 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping links (VERHUURD)
Ca. 135,26 m² Kantoorruimte op de tweede verdieping links (VERHUURD)
10 Parkeerplaatsen (VERHUURD)

Gebouw 1B (parallel aan Haaswijckweg West, aangrenzend aan nieuwbouw)
Ca. 209,57 m² Kantoorruimte op de begane grond rechts (VERHUURD)
Ca. 206,25 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping rechts (VERHUURD)
Ca. 135,26 m² Kantoorruimte op de tweede verdieping rechts (VERHUURD)
10 Parkeerplaatsen (VERHUURD)

Gebouw 2A (parallel aan Noordhoevelaan)
Ca. 185,00 m² Kantoorruimte op de begane grond links (VERHUURD)
Ca. 152,65 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping links (VERHUURD)
Ca. 135,26 m² Kantoorruimte op de tweede verdieping links (VERHUURD)
10 Parkeerplaatsen (VERHUURD)

Gebouw 2B (parallel aan Noordhoevelaan)
Ca. 209,57 m² Kantoorruimte op de begane grond rechts (beschikbaar per 01-01-2020)
Ca. 140,20 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping rechts (beschikbaar per direct)
Ca. 135,26 m² Kantoorruimte op de tweede verdieping rechts (VERHUURD)
10 Parkeerplaatsen (VERHUURD)

Gebouw 3 (nieuwbouw, parallel aan Haaswijckweg West)
Ca. 224,50 m² Kantoorruimte op de begane grond (VERHUURD)
Ca. 412,50 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping (VERHUURD)
Ca. 270,52 m² Kantoorruimte op de tweede verdieping (VERHUURD)
19 Parkeerplaatsen (VERHUURD)

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Voorzieningen
Binnen het kantorencomplex De Blaucamer zijn diverse mogelijkheden tot het huren van kantoorruimte. Alle kantoorruimten zullen vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd met een basis opleverniveau als volgt:
- per heel gebouw een hoofdentree met automatische schuifdeuren en centrale lifthal op de begane grond;
- personenliftinstallatie met drie stopplaatsen;
- verwarming middels gasgestookte cv voorzien van radiatoren;
- verlaagde systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- noodverlichtingsinstallatie;
- intercominstallatie t.b.v. slagboom parkeerterrein en voordeur;
- pantry voorziening;
- brandmeld- en ontruimingsinstallatie;
- brandslanghaspels;
- buitenverlichting op het parkeerterrein;
- dames- en herentoilet (één dubbele groep per bouwlaag per half gebouw)
- mechanische ventilatie met topkoeling;
- te openen ramen;
- warmwatervoorziening middels close-in boiler;
- kabelgoten;

Afhankelijk van de wensen van huurder kan een ruimte tevens worden opgeleverd met een additioneel opleverniveau met bijvoorbeeld:

- verplaatsbare scheidingswanden;
- vloerbedekking;
- elektronisch inbraakalarmsysteem;
- databekabeling;
- overige extra’s;

Additionele voorzieningen die niet behoren tot het basis opleverniveau en kunnen zijn achtergelaten door een vorige huurder of onderdeel zijn van nadere afspraken tussen verhuurder en nieuwe huurder wanneer die een “turn-key” oplevering verlangt.

Huurprijs
€ 135,00 per m² per jaar voor de kantoorruimte, te vermeerderen met BTW en servicekosten
€ 500,00 per plaats per jaar voor de parkeerplaatsen, te vermeerderen met BTW

Huur, BTW en servicekosten te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot worden berekend ter grootte van € 35,00 per m² per jaar voor onder andere navolgende leveringen en diensten.
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten inclusief terreinverlichting en gevelreclame naam kantoorgebouw;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht in de gehuurde ruimten;
- onderhoud periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelinginstallatie(s);
- idem van liftinstallatie(s);
- idem van bliksembeveiligingsinstallatie;
- idem van automatische deuren, brandmelder-, gebouwbewakings-, storingsmelder-, noodstroom- en elektrische installatie(s);
- sanitaire voorzieningen, handdoekautomaten, zeep e.d. voor zover benodigd in openbare ruimten;
- inspecties dakbedekking;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, beglazing buitenzijde alsmede zonwering, beglazing (periodiek wassen van ruiten inclusief kozijnen en buitenkozijnen volgens frequentie 4x per jaar)
- gemeenschappelijke ruimten, terrassen, riolering en parkeerterrein;
- verzorging huisvuil, containerhuur e.d.;
- brandslang, haspels voor zover aanwezig in de algemene ruimte;
- 5% administratiekosten over bovenstaande
- alsmede alle toekomstige zaken die naar het oordeel van verhuurder via een collectieve regeling georganiseerd dienen te worden.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dordrecht valt onderhavig complex in het vigerende bestemmingsplan “Dubbeldam”, vastgesteld bij raadsbesluit van 16 december 2014. Op grond van artikel 7 van de planvoorschriften is de enkelbestemming van onderhavige locatie “Gemengd”, met als dubbelbestemming “Waarde Archeologie-3”.

Meer informatie omtrent het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Datum van oplevering
In overleg

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 135 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 7 maandens, 2 wekens, 3 dagens geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Noordhoevelaan 50
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 350 m²
Oppervlakte in units vanaf 140 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.