Marinestraat 19 A, Rotterdam 3071 PC Rotterdam

3071 PC Rotterdam huurprijs € 1.575 p.m.

Omschrijving

Het betreft een multifunctionele bedrijfsruimte die tevens geschikt is voor detailhandel gelegen op het Noordereiland. Het pand is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeuren met loopdeur.

Bereikbaarheid
Het Noordereiland is een eiland in de Nieuwe Maas in Rotterdam, verbonden door de Willemsbrug en Koninginnebrug. Het eiland telt 3600 inwoners en is onderdeel van de deelgemeente...

Brochure

Download de brochure van Marinestraat 19 A, Rotterdam.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rotterdam

Uitgebreide omschrijving

Het betreft een multifunctionele bedrijfsruimte die tevens geschikt is voor detailhandel gelegen op het Noordereiland. Het pand is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeuren met loopdeur.

Bereikbaarheid
Het Noordereiland is een eiland in de Nieuwe Maas in Rotterdam, verbonden door de Willemsbrug en Koninginnebrug. Het eiland telt 3600 inwoners en is onderdeel van de deelgemeente Feijenoord. Het is de verbinding tussen Rotterdam Noord en Zuid. Sinds 2005 heeft het eiland de status van beschermd stadsgezicht. Op het Noordereiland zijn onder andere een kinderdagverblijf en voor de dagelijkse boodschappen een ALDI supermarkt gevestigd.
De bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer is uitstekend. Voor de deur is ruim voldoende gelegenheid voor parkeren en op nog geen 100 meter loopafstand is een bushalte gevestigd.

Indeling
Ca. 163 m² bedrijfsruimte

Huurprijs
€ 1.575,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Een nader te bepalen voorschot exclusief BTW voor de nog nader te bepalen leveringen en diensten.
De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
In overleg

Wijze van oplevering
In huidige staat

Bestemming
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan van de Gemeente Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. d.d. en is bestemd voor Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd..

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.575 p.m.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 4 maanden, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1955
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Marinestraat 19 A
Plaats Rotterdam
Land NL
Ligging in woonwijk
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 163 m²

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.