Object
Object
Object
Object
Object

Lindtsedijk 60, Zwijndrecht 3336 LE Zwijndrecht

3336 LE Zwijndrecht huurprijs € 18 m² p.j.

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is een verhard en ongebonden buitenterrein, gelegen bij een grootschalig bedrijfscomplex aan de Lindtsedijk 60 te Zwijndrecht.

Het beschikbare buitenterrein is gelegen naast loods 5 en is middels een hekwerk afgesloten van het gezamenlijke buitenterrein en kan eventueel worden aangewend voor opslagdoeleinden.

Het complex is gelegen op het bedrijventerrein...

Brochure

Download de brochure van Lindtsedijk 60, Zwijndrecht.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Zwijndrecht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is een verhard en ongebonden buitenterrein, gelegen bij een grootschalig bedrijfscomplex aan de Lindtsedijk 60 te Zwijndrecht.

Het beschikbare buitenterrein is gelegen naast loods 5 en is middels een hekwerk afgesloten van het gezamenlijke buitenterrein en kan eventueel worden aangewend voor opslagdoeleinden.

Het complex is gelegen op het bedrijventerrein ‘’Groote Lindt” en is gesitueerd naast de voormalige scheepswerf van Heerema, welk complex binnen korte termijn in gebruik zal worden genomen door jachtenbouwer Oceanco.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zwijndrecht, sectie D, nummer 5081, groot 25.770 m².

Indeling
Ca. 7.944 m² verhard en ongebonden buitenterrein. Het volledige buitenterrein is omheind middels een stalen hekwerk v.v. een draaipoort.

Voormelde oppervlakten zijn gebaseerd op metingen welke zijn gedaan op basis van aangeleverde plattegrondtekeningen. De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch, mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte conform de nieuwste NEN 2580 uitgangspunten.

Voorzieningen
Meer informatie omtrent de voorzieningen treft u in de te downloaden brochure.

Huurprijs
Buitenterrein: € 18,50 per m² per jaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen verrekenbaar voorschot worden berekend voor diverse leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW en servicekosten.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Meer informatie omtrent het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Datum van oplevering
1 januari 2020.

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 18 m² p.j.
Huur BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1968
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Lindtsedijk 60
Plaats Zwijndrecht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 25770 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 10 m²
Energie
Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-01-29
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.