Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Lindtsedijk 60, Zwijndrecht 3336 LE Zwijndrecht

3336 LE Zwijndrecht huurprijs € 52 m² p.j.

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur dit grootschalige bedrijfscomplex, bestaande uit vijf geschakelde opslagruimten annex productiehallen. Het buitenterrein dat rondom het complex is gelegen is volledig verhard en omheind. Nagenoeg alle bedrijfshallen zijn voorzien van een kraanbaan en enkele hallen zijn zelfs voorzien van een bovenloopkraan. Loods 4 (1986) en loods 5 (1998) zijn voorzien van...

Brochure

Download de brochure van Lindtsedijk 60, Zwijndrecht.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Zwijndrecht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur dit grootschalige bedrijfscomplex, bestaande uit vijf geschakelde opslagruimten annex productiehallen. Het buitenterrein dat rondom het complex is gelegen is volledig verhard en omheind. Nagenoeg alle bedrijfshallen zijn voorzien van een kraanbaan en enkele hallen zijn zelfs voorzien van een bovenloopkraan. Loods 4 (1986) en loods 5 (1998) zijn voorzien van ingebouwde kantoorruimte over twee bouwlagen.
Het complex kan zowel in zijn geheel als in delen worden verhuurd. De loodsen zijn uitermate geschikt voor zowel opslag- als productiedoeleinden. Het unieke aan het complex is dat het beschikt over een gunstige vrije hoogte (ca. 9,85 m tot onderkant dak), dat nagenoeg alle hallen zijn voorzien van een kraanbaan en dat het complex beschikt over een uitzonderlijk hoge vloerbelasting. Nagenoeg het gehele complex beschikt over een vloerbelasting van ca. 10.000 kg. per m², met uitzondering van loods 2 (1973 II). Deze loods beschikt over een vloerbelasting van ca. 6.000 kg. per m².
Het buitenterrein dat is gelegen voor de loodsen dient grotendeels voor parkeerdoeleinden en gezamenlijk gebruik en is volledig afgesloten middels een hekwerk voorzien van schuifpoort. Het buitenterrein dat is gelegen naast loods 5 is nogmaals middels een hekwerk afgesloten van het gezamenlijke buitenterrein en kan eventueel worden aangewend voor opslagdoeleinden.
Het complex is gelegen op het bedrijventerrein ‘’Groote Lindt” en is gesitueerd naast de voormalige scheepswerf van Heerema, welk complex binnen korte termijn in gebruik zal worden genomen door jachtenbouwer Oceanco. Het bedrijventerrein wordt gevormd door een strook lintbebouwing aan de Lindtsedijk en is overwegend buitendijks gelegen. Haaks op het wegprofiel van de Lindtsedijk bevinden zich vijf insteekhavens, te weten de Schokhaven, Uilenhaven, Swinhaven, Develhaven en Drechthaven met op alle landtongen een rechte weg met aan weerszijden industrie.
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar met zowel personenauto’s als vrachtvervoer. Vanaf rijksweg A-16 (Rotterdam – Antwerpen) is er een afrit Hendrik-Ido-Ambacht die via de Munnikensteeg en Geerweg verbindt met het onderhavige complex en is er de afrit Zwijndrecht die via de Plantageweg en Burgemeester van ’t Hofweg verbindt met het onderhavige complex.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zwijndrecht, sectie D, nummer 5081, groot 25.770 m².

Indeling
Ca. 2.564 m² Bedrijfs- / opslagruimte in loods 1, gebouwd in 1973 (1973 I). Loods 1 (1973 I) betreft een langwerpige bedrijfs- / productieruimte met een diepte van ca. 138 m en omhelst één grote open ruimte v.v. een tweetal overheaddeuren aan de voorzijde en één overheaddeur aan de achterzijde die uitkomt op het buurperceel. Aangebouwd is aan de voorzijde een afgesloten acculaadruimte. Loods 1 is v.v. een kraanbaan, welke bij de vertrekkend huurder in gebruik is met een tweetal 10 tons bovenloopkranen (kranen eigendom vertrekkend huurder);

Ca. 2.009 m² Bedrijfs- / opslagruimte in loods 2, gebouwd in 1973 (1973 II). Loods 2 (1973 II) betreft een langwerpige bedrijfs- / productieruimte met een diepte van ca. 88 m en omhelst één grote open ruimte v.v. een overheaddeur aan de voorzijde en één overheaddeur aan de achterzijde die uitkomt op het buurperceel.

Ca. 2.009 m² Bedrijfs- / opslagruimte in loods 3, gebouwd in 1973 (1973 III). Loods 3 (1973 III) betreft eveneens een langwerpige bedrijfs- / productieruimte met een diepte van ca. 88 m en omhelst één grote open ruimte v.v. een overheaddeur aan de voorzijde en één overheaddeur aan de achterzijde die uitkomt op het buurperceel. Loods 3 is v.v. een kraanbaan in het voorste deel van de hal.

Ca. 1.902 m² Bedrijfs- / opslagruimte in loods 4, gebouwd in 1986. Loods 4 (1986) betreft een langwerpige bedrijfs- / productieruimte met een diepte van ca. 88 m en omhelst één grote open ruimte v.v. een overheaddeur aan de voorzijde en één overheaddeur aan de achterzijde die uitkomt op het buurperceel. Loods 4 is v.v. een kraanbaan, welke bij de vertrekkend huurder in gebruik is met een drietal bovenloopkranen, te weten twee type dubbelligger, één met een hefvermogen van 7,5 ton en één met een hefvermogen van 10 ton en één enkele kraan met een hefvermogen van 2,5 ton (kranen eigendom vertrekkend huurder, m.u.v. de 2,5 tons kraan welke eigendom is van verhuurder);

Ca. 175 m² Ingebouwde kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De begane grond is v.v. een entreehal, pantry, was- en kleedruimte v.v. miva toilet en een groot open kantoorvertrek. De eerste verdieping is ingedeeld als één grote open kantoortuin.

Ca. 1.828 m² Bedrijfs- / opslagruimte in loods 5, gebouwd in 1998. Loods 5 (1998) betreft een langwerpige bedrijfs- / productieruimte met een diepte van ca. 88 m. De bedrijfsruimte is in twee delen opgesplitst. Het voorste deel beschikt over een overheaddeur in de voorgevel en in de zijgevel. Middels een interne overheaddeur is het achterste deel bereikbaar. Het achterste deel van de bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur in de achtergevel die uitkomt op het buurperceel. Loods 5 is v.v. een kraanbaan. De kraanbaan in het voorste deel was bij de vertrekkend huurder in gebruik met een tweetal enkele 10 tons bovenloopkranen. De kraanbaan in het achterste deel was in gebruik met een enkele 10 tons bovenloopkraan (kranen eigendom vertrekkend huurder);

Ca. 303 m² Kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De kantoorruimte op de begane grond bestaat uit een entree v.v. tochtsluis, een entreehal met royale trapopgang naar de verdieping, een bergruimte, een dames- en herentoilet, een kleedruimte, een vergaderruimte en een grote open kantoortuin. De eerste verdieping bestaat uit een royale keuken met verblijfsruimte (werkcafé) en een grote open kantoortuin / vergaderruimte,

Ca. 10.320 m² Verhard en ongebonden buitenterrein. Het volledige buitenterrein is omheind middels een stalen hekwerk v.v. een draaipoort. De bedrijfshallen zijn afgezonderd middels een tweede hekwerk v.v. een stalen schuifpoort.

Voormelde oppervlakten zijn gebaseerd op metingen welke zijn gedaan op basis van aangeleverde plattegrondtekeningen. De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch, mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte conform de nieuwste NEN 2580 uitgangspunten.

Voorzieningen
Meer informatie omtrent de voorzieningen treft u in de te downloaden brochure.

Huurprijs
Bedrijfsruimte:€ 52,50 per m² per jaar
Kantoorruimte: € 125,00 per m² per jaar
Buitenterrein: € 18,50 per m² per jaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen verrekenbaar voorschot worden berekend voor diverse leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW en servicekosten.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Meer informatie omtrent het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Energielabel
Loods 5: Label A
Overige: Het energielabel wordt bij verhuur als bijlage bij de huurovereenkomst opgenomen.

Datum van oplevering
In overleg, doch vanaf 1 januari 2020.

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 52 m² p.j.
Huur BTW belast nee
Aangeboden sinds 3 wekens geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1968
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Lindtsedijk 60
Plaats Zwijndrecht
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 25770 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 10312 m²
Kantoor oppervlakte 478 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.