Langeweg 59, Hendrik-Ido-Ambacht 3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht

3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht koopprijs € 855.000 k.k.

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verkoop is deze woonboerderij met aangrenzende schuur en een tweetal losse bijgebouwen. Aan de snelwegzijde is groot stuk van het complex onbebouwd en deels voorzien van verharding en deels voorzien van half verharding.

Het complex heeft een woon-werk bestemming, dus wonen in combinatie met bedrijvigheid is op locatie toegestaan. Het complex is ook als zodanig in...

Brochure

Download de brochure van Langeweg 59, Hendrik-Ido-Ambacht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Hendrik-Ido-Ambacht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verkoop is deze woonboerderij met aangrenzende schuur en een tweetal losse bijgebouwen. Aan de snelwegzijde is groot stuk van het complex onbebouwd en deels voorzien van verharding en deels voorzien van half verharding.

Het complex heeft een woon-werk bestemming, dus wonen in combinatie met bedrijvigheid is op locatie toegestaan. Het complex is ook als zodanig in gebruik geweest bij de huidige eigenaar. Dit maakt het complex uniek in zijn soort binnen de regio waar complexen met een woon- werk bestemming schaars zijn.

De woonboerderij bestaat uit een tweetal woonlagen met zowel op de begane grond als op de verdieping slaapvertrekken en op beide verdiepingen een badkamer en toilet. De aangrenzende schuur beschikt over een tweetal bedrijfsdeuren en een ingebouwde entresolvloer / bergzolder. Het buitenterrein aan de snelwegzijde is ideaal geschikt voor de stalling van voertuigen of materieel.

Aangezien het complex niet beschikt over een monumentale status, leent het zich vanwege de ligging langs de snelweg eveneens goed voor herontwikkeling.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, sectie D, nummers 3466 en 3467, groot respectievelijk 17 a en 90 ca en 20 a en 53 ca (tezamen groot 3.843 m²).

Indeling
Het complex omvat:
Ca. 148 m² BVO Woonruimte gelegen op de begane grond, bestaande uit een woonkamer, een drietal woonvertrekken (deels ingebouwd in de aangrenzende schuur), een keuken en een badkamer met toilet;

Ca. 46 m² BVO Woonruimte gelegen op de eerste verdieping, bestaande uit een tweetal slaapvertrekken en een badkamer welke is voorzien van een toilet;

Ca. 178 m² BVO Opslagruimte gelegen in de aan de woning aangrenzende schuur, toegankelijk middels een tweetal bedrijfsdeuren;

Ca. 1.467 m² Ongebonden buitenterrein, deels verhard en deels onverhard aan de snelwegzijde van het complex (het restant van het buitenterrein is aangewezen als gebonden grond dat benodigd is voor de bereikbaarheid van de opstallen).

Voorzieningen
De locatie zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat, “as is” en “voetstoots” met onder andere de volgende voorzieningen:

Woning:
• verwarming middels CV installatie gekoppeld aan radiatoren;
• warmwatervoorziening middels een boiler;
• badkamer op de begane grond voorzien van een douche, ligbad en een dubbele wastafel;
• badkamer op de verdieping voorzien van douche, toilet en wastafel;
• aansluitingen op gas- water en elektriciteitsnetwerk;
• keukeninrichting;

Opslagruimte:
• een tweetal bedrijfsdeuren in de voor- en achtergevel, een dubbele openslaande loopdeur in de zijgevel en een enkele loopdeur in de achtergevel;
• uitstortgootsteen;
• toilet;
• de opslagruimte is deels verwarmd middels radiatoren die zijn gekoppeld aan de CV installatie;

Koopsom
€ 855.000,- kosten koper, vrij van BTW.

Datum van oplevering
In overleg.

Bestemmingsplan
Informatie met betrekking tot de bestemming treft u in de te downloaden brochure.

Bijzonderheden I
Het uitgangspunt is dat het complex wordt overgedragen leeg en vrij van huur en gebruik, doch zowel de woonruimte als het achtergelegen buitenterrein zijn thans op tijdelijke basis verhuurd. Indien een koper geïnteresseerd is om één van de overeenkomsten door te laten lopen bij aankoop, dan kunnen deze bij concrete belangstelling worden overlegd.

Bijzonderheden II
Informatie omtrent de bodemgesteldheid treft u in de te downloaden brochure.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 855.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 3 maanden, 3 weken, 5 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Langeweg 59
Plaats Hendrik-Ido-Ambacht
Land NL
Ligging meubelboulevardlandelijk gebiedoverig
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 3843 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 178 m²

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.