Korte Parallelweg 159, Dordrecht 3311 JN Dordrecht

3311 JN Dordrecht prijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is een grootschalige winkelruimte in het runshopping center “Maasplaza” te Dordrecht. Een gedeelte van de beschikbare ruimte is voor voorheen in gebruik geweest bij supermarkt Aldi. Door vertrek van de Aldi is het mogelijk geworden om diverse winkelunits te koppelen en is een oppervlakte te creëren van ca. 1.700 m². Dit maakt de winkel ideaal geschikt voor...

Brochure

Download de brochure van Korte Parallelweg 159, Dordrecht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Dordrecht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is een grootschalige winkelruimte in het runshopping center “Maasplaza” te Dordrecht. Een gedeelte van de beschikbare ruimte is voor voorheen in gebruik geweest bij supermarkt Aldi. Door vertrek van de Aldi is het mogelijk geworden om diverse winkelunits te koppelen en is een oppervlakte te creëren van ca. 1.700 m². Dit maakt de winkel ideaal geschikt voor bijvoorbeeld een grootschalige supermarktformule of een grootschalige non-food (discount) formule.

In het winkelcentrum zijn diverse bekende retailers gevestigd, te weten de Albert Heijn, Gall & Gall en Runnersworld. Op de verdieping is Healthcenter David Loyd gevestigd.

Het complex is gelegen op een absolute zichtlocatie die niet gemist kan worden bij binnenkomst van de stad. Het winkelcentrum is gelegen langs de hoofd ontsluitingsroute van het centrum van Dordrecht naar de rijksweg A-16.

Het complex is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het winkelcentrum is op ca. 9 minuten loopafstand gelegen van het centraal station van Dordrecht en op loopafstand zijn diverse bushaltes gesitueerd.

Het hele winkelcentrum bestaat in totaal uit 9.250 m² verhuurbaar oppervlak, bestaande uit een mix van kantoren, winkelruimte en een klein deel bedrijfsruimte. Wat het winkelcentrum ideaal geschikt maakt als winkellocatie, is de gratis parkeervoorziening rondom het complex. Gedurende het eerste uur is het mogelijk om gratis te parkeren.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie D, nummer 6307, groot 1 ha en 35 are.

Indeling
Ca. 1.700 m² BVO casco winkel- / verkoopruimte op de begane grond.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580

Voorzieningen
Het complex wordt als casco verhuurd.

Huurprijs
Prijs op aanvraag.
Huur te voldoen bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot worden berekend ter grootte van € 27,50 per m² per jaar voor diverse leveringen en diensten, eveneens te voldoen bij vooruitbetaling per kwartaal.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van zes maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst winkelruimte naar het huismodel van verhuurder (BPF-model), gebaseerd op de standaard huurovereenkomst winkelruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
Het complex wordt als casco aangeboden. In overleg met verhuurder zijn afwijkende opleververeisten bespreekbaar.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Aangeboden sinds 1 jaar, 9 maanden, 3 weken, 5 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Korte Parallelweg 159
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 1700 m²
Oppervlakte in units vanaf 400 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.