Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
3316 GL, Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht

€ 350.000 p.j.

Omschrijving

Algemeen Op een mooie zichtlocatie langs de doorgaande weg op bedrijventerrein Dordtse Kil I, bieden wij dit uiterst functionele bedrijfscomplex aan, bestaande uit een drietal aan elkaar geschakelde bedrijfshallen met kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen. De...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 7308 m²
Perceel 7308 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Dordrecht

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 350.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1975
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 7308 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 5653 m²
Kantoor oppervlakte 1655 m²
Energie
Energielabel C
Energielabel index 1.19
Energielabel einddatum 2029-03-11
Parkeergelegenheid
Niet-overdekte parkeerplaatsen 36
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Op een mooie zichtlocatie langs de doorgaande weg op bedrijventerrein Dordtse Kil I, bieden wij dit uiterst functionele bedrijfscomplex aan, bestaande uit een drietal aan elkaar geschakelde bedrijfshallen met kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen. De kantoorruimte is gesitueerd aan de doorgaande weg, de Kamerling Onnesweg.

De in het complex aanwezige kantoorruimte beschikt over verschillende entrees, waarvan er door de huidige gebruiker één als hoofdentree wordt gebruikt. De hoofdentree is voorzien van een tochtsluis met ontvangstbalie en een ruime wachtruimte. De kantoorruimte is ingericht met een mix van kantoorvertrekken en open kantoortuinen. Een groot deel van de kantoorruimte is recentelijk gerenoveerd en nagenoeg alle kantoorvertrekken zijn voorzien van airconditioning. Op de begane grond is een ruime kantineruimte gesitueerd. De kantoorruimte beschikt over een energielabel C.

De bedrijfs- / opslagruimte in het complex is gebouwd in verschillende fases. Van origine bestaat het complex uit twee delen met een tweetal feitelijke adressen, te weten Kamerlingh Onnesweg 22-28 en Einsteinstraat 5. Deze twee gebouwdelen zijn in het verleden (medio 1995) met elkaar verbonden, door een nieuw gerealiseerde bedrijfsruimte (hieronder omschreven als bedrijfshal II). De bedrijfsruimte is optimaal toegankelijk. Het complex beschikt in zijn totaliteit over 7 overheaddeuren en de bedrijfsruimte grenst aan weerszijden van het complex aan de openbare weg. Ingebouwd in de bedrijfsruimte zijn diverse entresols aanwezig, alsmede secundaire ruimten zoals loodskantoren en was- en kleedruimten.

De afgelopen jaren is het complex in gebruik geweest bij de firma Elcee Netherland voor de opslag van geëngineerde componenten en assemblages, zoals gietstukken, smeedstukken, lagers en laswerk. Het complex is dus uitermate geschikt voor zowel opslag- als productiebedrijven.

In relatie tot het bouwjaar verkeerd het object in een goede staat van onderhoud, belangrijke complexonderdelen zoals het dak en de kozijnen van de kantoorruimte zijn recentelijk vernieuwd/ vervangen.

Eigenaar staat ervoor open om het complex een upgrade te geven om het naar wens van een huurder verder te moderniseren en aan te passen. Hiervoor zijn reeds indicatieve artist impressions gemaakt, welke zijn bijgevoegd in de bijlage.

Het complex is gesitueerd in het hart van het gerevitaliseerde bedrijventerrein Dordtse Kil I en is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A 16 (Rotterdam – Antwerpen) en de provinciale weg de N3, die een directe verbinding vormt tussen de A 16 en de A 15 (Rotterdam – Nijmegen / Ruhrgebied). Het bedrijventerrein wordt ’s avonds, ’s nachts en in het weekend beveiligd met een slagboompost en surveillancedienst.

Kadastrale aanduiding
Het complex is kadastraal bekend als gemeente Dordrecht, sectie Q, nummers 4347, 4348 en 4349, respectievelijk groot 39 are 80 centiare, 12 are 80 centiare en 27 are 30 centiare (derhalve tezamen groot 7.990 m² perceel oppervlak).

Indeling
Kamerlingh Onnesweg 22-28:
Ca. 1.030 m² Kantoorruimte en overige ruimten op de begane grond, bestaande uit een centrale hoofdentree met tochtsluis, receptie. Achter de receptie bevindt zich een kantoortuin, een kantoorvertrek en een gekoelde serverruimte. Links van de hoofdentree zijn gesitueerd een dames en herentoilet, een werkkast, een kantoorvertrek en een royale kantine. Aangrenzend aan de kantine ruimte is een showroom gesitueerd en een miva toilet. In de bedrijfsruimte is onder de entresol extra kantoorruimte ingebouwd, bestaande uit een dames- en heren toiletgroep en een grote kantoortuin met vergaderruimte. Vanaf de begane grond is middels een tweetal interne trapopgangen de verdieping te bereiken vanuit de kantoorruimte;

Ca. 625 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping, bestaande uit een gang met vergaderruimte, drie kantoren, dubbele toiletgroep en een tweetal kantoortuinen.

Ca. 2.480 m² Bedrijfs- / opslagruimte aangeduid als bedrijfshal I, een min of meer rechthoekige bedrijfshal die zich bevindt achter de kantoren. Aangrenzend aan de bedrijfshal is in 1995 een rechthoekige uitbreiding gerealiseerd.

Ca. 915 m² Entresol, verdeeld over bedrijfsruimte I.

36 Gemarkeerde parkeerplaatsen op eigen terrein rondom het complex.

Einsteinstraat 5:
Ca. 2.258 m² Bedrijfs- / opslagruimte aangeduid als bedrijfshal II. Ingebouwd in de bedrijfsruimte zijn twee werkplaatsen, sanitaire ruimte v.v. toiletten, lockers en douche, ingebouwde kantoorruimtes en entresolvloeren.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs.

Voorzieningen
Meer informatie omtrent de voorzieningen treft u in de te downloaden brochure.

Huurprijs in de huidige staat
€ 350.000,00 per jaar.

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW, servicekosten en BTW over de servicekosten.

Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand / per kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Opzegtermijn
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van een huurperiode.

Omzetbelasting
Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

Bijkomende kosten
N.T.B.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Meer informatie omtrent het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Energielabel
Energielabel C (kantoren).

Datum van oplevering
Vermoedelijk Q4 2021.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verhuurders en huurders een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.

- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n)(zie bijgevoegd document);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht
Kamerlingh Onnesweg 22 - 28 - 28, 3316 GL, Dordrecht

Bedrijfstakken in Dordrecht

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Kadastrale kaart Download
Kadastrale kaart Download
Kadastrale kaart Download
Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie