De Ruyterstraat 8 A, Rotterdam 3071 PJ Rotterdam

3071 PJ Rotterdam huurprijs € 700 p.m.

Omschrijving

Aan de voet van de Willemsbrug één van de skyline bepalende iconen van Rotterdam bevindt zich deze bedrijfsruimte. Het totale metrage bedraagt circa 70 m2. In deze straat zijn veel auto gerelateerde/ garage bedrijven gevestigd waarvan Mutlu de bekendste is.

Het Noordereiland is een eiland in de Nieuwe Maas in Rotterdam, verbonden door de Willemsbrug en Koninginnebrug. Het heeft 3600 inwoners...

Brochure

Download de brochure van De Ruyterstraat 8 A, Rotterdam.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rotterdam

Uitgebreide omschrijving

Aan de voet van de Willemsbrug één van de skyline bepalende iconen van Rotterdam bevindt zich deze bedrijfsruimte. Het totale metrage bedraagt circa 70 m2. In deze straat zijn veel auto gerelateerde/ garage bedrijven gevestigd waarvan Mutlu de bekendste is.

Het Noordereiland is een eiland in de Nieuwe Maas in Rotterdam, verbonden door de Willemsbrug en Koninginnebrug. Het heeft 3600 inwoners en is onderdeel van de deelgemeente Feijenoord. Het is de verbinding tussen Rotterdam Noord en Zuid. Sinds 2005 heeft het eiland de status van beschermd stadsgezicht.
Op het Noordereiland zijn onder andere een kinderdagverblijf en voor de dagelijkse boodschappen een SPAR supermarkt gevestigd.
De bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer is uitstekend. Voor de deur is ruim voldoende gelegenheid voor parkeren en op nog geen 100 meter loopafstand is een bushalte gevestigd.

Indeling
Ca. 70 m² opslagruimte op de begane grond

Huurprijs
€ 700,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidonderzoek.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Bestemming
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan van de Gemeente Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. d.d. en is bestemd voor Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd..

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 700 p.m.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 4 maanden, 1 weken, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres De Ruyterstraat 8 A
Plaats Rotterdam
Land NL
Ligging in woonwijk
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 70 m²

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.