Cornelis Lelystraat 12, Dordrecht 3316 ET Dordrecht

3316 ET Dordrecht koopprijs € 1.100.000 k.k.

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verkoop is dit relatief jonge en moderne bedrijfscomplex dat is gerealiseerd omstreeks het jaar 2002. Het complex is centraal gesitueerd op bedrijventerrein Amstelwijck West en is gelegen nabij de afrit van de rijksweg A16.

Bedrijventerrein Amstelwijck West betreft een gemengd bedrijventerrein met een veelzijdigheid aan type bedrijven, zowel grootschalige...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Dordrecht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verkoop is dit relatief jonge en moderne bedrijfscomplex dat is gerealiseerd omstreeks het jaar 2002. Het complex is centraal gesitueerd op bedrijventerrein Amstelwijck West en is gelegen nabij de afrit van de rijksweg A16.

Bedrijventerrein Amstelwijck West betreft een gemengd bedrijventerrein met een veelzijdigheid aan type bedrijven, zowel grootschalige productiebedrijven als kleinschalige zelfstandigen zonder personeel zijn op het terrein gevestigd.

Het complex beschikt over gunstige verhoudingen, waardoor het geschikt is voor tal van gebruiksdoelen. Het complex leent zich voor zowel opslag- als voor productiedoeleinden en is bij uitstek geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar buitenopslag. Het gehele terrein dat is gelegen rondom het gebouw is verhard en is volledig omheind.

Het complex is thans nog in gebruik bij PostNL als postsorteercentrum. PostNL is voornemens om het complex t/m december 2018 in eigen gebruik te houden (met kans op verlenging), doch is bereid om eerder te verhuizen mocht er zich een koper aandienen die het pand voor eigen gebruiksdoeleinden aan wil gaan wenden. Ook behoort het tot de mogelijkheden dat PostNL het pand nog enige tijd terug huurt van een opvolgend eigenaar, tegen een nog nader te bepalen marktconforme huur. Kortom alle mogelijkheden zijn bespreekbaar !

Naast dat het object is gelegen direct langs de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda) is het object tevens gelegen nabij de provinciale weg de N3. De N3 is de verbindingsweg tussen de rijkswegen A16 en A15 (Rotterdam-Nijmegen). Beide wegen geven aansluiting op de provinciale weg de N217. Dit is de verbindingsweg tussen de gemeente Dordrecht en de Zuid Hollandse Eilanden waarin ter hoogte van ’s-Gravendeel een toltunnel is opgenomen.

Bedrijventerrein Amstelwijck West is een modern deel van de westelijke industriezone van Dordrecht, die bestaat uit het Zeehavengebied en de bedrijventerreinen Dordtse Kil I, II en III. Het is de vestigingsplaats van onder andere bouw en aannemingsbedrijf Van Wijnen West, Staples Office Center, Assurantie Bemiddeling Wegtransport, A.A.S. Dubbeldam Autoschade herstel en Lasaulec technische groothandel.

Bedrijventerrein Amstelwijck West is middels een busverbinding bereikbaar vanaf het treinstation Dordrecht Centrum en Dordrecht Zuid. De bushalte ligt op loopafstand.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie Q, nummer 9839, groot 40 a en 30 ca.

Indeling
Het complex heeft de navolgende indeling:
Ca. 910 m² bedrijfsruimte met overheaddeur aan de straatzijde, expeditieruimte en een strook
kozijnen in de buitengevel;
Ca. 599 m² ingebouwde overige ruimte, bestaande uit drie kantoorvertrekken, kantineruimte, technische ruimte en een garderobe met toiletten;
Ca. 295 m² toerekenbaar buitenterrein.
51 gemarkeerde parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen
Een overzicht van de voorzieningen treft u in de te downloaden brochure.

Koopsom
€ 1.100.000,-- kosten koper, vrij van BTW.

Zekerheidsstelling
Binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst door koper zal er verzocht worden om een zekerheidsstelling ter grootte van 10% te storten bij de notaris.

Koopovereenkomst
Standaard koopovereenkomst PostNL Real Estate, inclusief een anti-speculatiebeding en een volumewinstclausule. Voor Meer informatie hierover treft u in de te downloaden brochure.

Omzetbelasting
Er zal vrij van BTW worden overgedragen.

Oplevering
In overleg.

Bestemmingsplan
Bestemming: bedrijven in categorie 1 t/m 4.

Bijzonderheden I
Kandidaten dienen goedkeuring te ontvangen van de directie van PostNL Real Estate, voordat er tot overdracht kan worden overgegaan.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopprijs € 1.100.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 11 maanden, 4 weken, 1 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Cornelis Lelystraat 12
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4030 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1509 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 078-6144333 / 010-4248888

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.