Campagneweg, Zevenbergen 4761 RM Zevenbergen

4761 RM Zevenbergen € 150 v.o.n.

Omschrijving

Algemeen
Aan de rand van het nieuwe bedrijventerrein De Koekoek, direct aan de verbindingsweg N285 tussen de A-17 (Moerdijk - Roosendaal) en de A-16 (Rotterdam - Breda - Antwerpen) treft u dit mooie bouwkavel aan.

Bedrijventerrein de Koekoek ligt in Zevenbergen. Zevenbergen is een van de kernen van de gemeente Moerdijk, de grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant. Moerdijk is onder...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Moerdijk

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Aan de rand van het nieuwe bedrijventerrein De Koekoek, direct aan de verbindingsweg N285 tussen de A-17 (Moerdijk - Roosendaal) en de A-16 (Rotterdam - Breda - Antwerpen) treft u dit mooie bouwkavel aan.

Bedrijventerrein de Koekoek ligt in Zevenbergen. Zevenbergen is een van de kernen van de gemeente Moerdijk, de grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant. Moerdijk is onder andere bekend van de Seaport Moerdijk, die toegankelijk is voor zeeschepen en een dagelijkse shuttleverbinding heeft naar de Rotterdamse haven. Bedrijventerrein de Koekoek ligt, net als het bedrijventerrein Zwanegat, ten oosten van de kern Zevenbergen.

Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd. Enkele voorbeelden hiervan zijn Grando Keukens, Roma Roldeuren, Marmach motoren, Poppelier gloeitechniek en Carmat. Het bedrijventerrein bestaat uit een mix van bedrijfsverzamelgebouwen en single tennant bedrijfsgebouwen.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zevenbergen, sectie I, nummer 2824, groot 57 are 30 centiare.

Indeling
Ca. 5730 m² Bouwgrond, met een front van 95 meter aan de Campagneweg en een tweede zichtzijde van ruim 50 meter aan de provinciale weg N285.

Koopsom
€ 150,-- per m², vrij op naam en exclusief BTW.

Omzetbelasting
De grond wordt als "bouwgrond" verkocht en is door de huidige eigenaar verworven ten behoeve van het realiseren van een bedrijfsmatig gebouw. Overdracht zal worden belast met de wettelijk verschuldigde Omzetbelasting in het kader van de Wet Omzetbelasting.

Datum van oplevering
In overleg, kan spoedig.

Wijze van oplevering
- Indien gewenst kan verkoper als (gedelegeerd) projectontwikkelaar zijn diensten verlenen bij een eventuele bebouwing. Informeer naar de mogelijkheden.
- Er is geen bouwclaim met verplichte aannemer van toepassing op deze locatie.

Bijzonderheden I, erfdienstbaarheden
Het perceel is belast met een zakelijk recht in het kader van de belemmeringenwet Privaatrecht met als gerechtigde de besloten vennootschap Aktivabedrijf Enexis Brabant B.V., gevestigd te 5245 NH Rosmalen, kantooradres Burgemeester Burgerslaan 40.

Op het perceel is een opstalrecht gevestigd ten gunste van de besloten vennootschap Aktivabedrijf Enexis Brabant B.V., gevestigd te 5245 NH Rosmalen, kantooradres Burgemeester Burgerslaan 40.

Op het perceel zijn een tweetal opstalrechten gevestigd ten gunste van de naamloze vennootschap Brabant Water N.V., gevestigd te 5223 MA 's-Hertogenbosch, aan de Magistratenlaan 200.

Bijzonderheden II, bestemmingsplan en mogelijke bebouwing
Het perceel valt bij de gemeente Moerdijk in het vigerende bestemmingsplan De Koekoek I.

Op basis van dit bestemmingsplan is het perceel bestemd voor "bedrijfsdoeleinden" met een maximale milieucategorie 3.1. Van het kavel mag 80% worden bebouwd tot een maximale hoogte van 12 meter.

Het perceel ligt in de zogenaamde "representatieve zone", waarbij in het bestemmingsplan een binnenplanse vrijstellingsbevoegdheid is opgenomen waarbij het college van Burgemeester en Wethouders het terrein tevens kan bestemmen voor volumineuze detailhandel. De subcategorie bouwmarkt is als volumineuze detailhandel pas toegestaan na het uitvoeren van een Distributieplanologisch onderzoek en wordt beperkt tot maximaal 1.000 m².

De vestiging van zelfstandige kantoorgebouwen is niet toegestaan.

Inlichtingen
Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V.
Telefoon 078 - 614 43 33
Fax 078 - 614 75 52
E-mail dordrecht@ooms.com

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 150 v.o.n.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 9 maanden, 4 weken geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Campagneweg ong
Plaats Zevenbergen
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5730 m²

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.