Campagneweg ong, 4761 RM, Zevenbergen
Campagneweg ong, 4761 RM, Zevenbergen
4761 RM, Zevenbergen

Campagneweg ong, 4761 RM, Zevenbergen

€ 150 v.o.n.

Omschrijving

Algemeen Aan de rand van het nieuwe bedrijventerrein De Koekoek, direct aan de verbindingsweg N285 tussen de A-17 (Moerdijk – Roosendaal) en de A-16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen) treft u dit mooie bouwkavel aan. Bedrijventerrein de Koekoek ligt in Zevenbergen....

Lees meer

Kenmerken

Perceel 5730 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfshuisvesting Drechtsteden
Bedrijfshuisvesting Drechtsteden

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Moerdijk

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 150 v.o.n.
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Campagneweg ong
Plaats Zevenbergen
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5730 m²

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Aan de rand van het nieuwe bedrijventerrein De Koekoek, direct aan de verbindingsweg N285 tussen de A-17 (Moerdijk – Roosendaal) en de A-16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen) treft u dit mooie bouwkavel aan.

Bedrijventerrein de Koekoek ligt in Zevenbergen. Zevenbergen is een van de kernen van de gemeente Moerdijk, de grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant. Moerdijk is onder andere bekend van de Seaport Moerdijk, die toegankelijk is voor zeeschepen en een dagelijkse shuttleverbinding heeft naar de Rotterdamse haven. Bedrijventerrein de Koekoek ligt, net als het bedrijventerrein Zwanegat, ten oosten van de kern Zevenbergen.

Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd. Enkele voorbeelden hiervan zijn Grando Keukens, Roma Roldeuren, Marmach motoren, Poppelier gloeitechniek en Carmat. Het bedrijventerrein bestaat uit een mix van bedrijfsverzamelgebouwen en single tennant bedrijfsgebouwen.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zevenbergen, sectie I, nummer 2824, groot 57 are 30 centiare.

Indeling
Ca. 5.730 m² Bouwgrond, met een front van 95 meter aan de Campagneweg en een tweede zichtzijde van ruim 50 meter aan de provinciale weg N285.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl / www.kadaster.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- Indien gewenst kan verkoper als (gedelegeerd) projectontwikkelaar zijn diensten verlenen bij een eventuele bebouwing. Informeer naar de mogelijkheden.
- Er is geen bouwclaim met verplichte aannemer van toepassing op deze locatie.

Koopsom
€ 150,-- per m², vrij op naam en exclusief BTW.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verkoper en koper een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verkoop. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de koopovereenkomst door koper zijn ondertekend.

Datum van oplevering
In overleg, kan spoedig.

Bijzonderheden I, erfdienstbaarheden
Het perceel is belast met een zakelijk recht in het kader van de belemmeringenwet Privaatrecht met als gerechtigde de besloten vennootschap Aktivabedrijf Enexis Brabant B.V., gevestigd te 5245 NH Rosmalen, kantooradres Burgemeester Burgerslaan 40.

Op het perceel is een opstalrecht gevestigd ten gunste van de besloten vennootschap Aktivabedrijf Enexis Brabant B.V., gevestigd te 5245 NH Rosmalen, kantooradres Burgemeester Burgerslaan 40.

Op het perceel zijn een tweetal opstalrechten gevestigd ten gunste van de naamloze vennootschap Brabant Water N.V., gevestigd te 5223 MA ’s-Hertogenbosch, aan de Magistratenlaan 200.

Bijzonderheden II, bestemmingsplan en mogelijke bebouwing
Het perceel valt bij de gemeente Moerdijk in het vigerende bestemmingsplan De Koekoek I.

Op basis van dit bestemmingsplan is het perceel bestemd voor “bedrijfsdoeleinden” met een maximale milieucategorie 3.1. Van het kavel mag 80% worden bebouwd tot een maximale hoogte van 12 meter.

Het perceel ligt in de zogenaamde “representatieve zone”, waarbij in het bestemmingsplan een binnenplanse vrijstellingsbevoegdheid is opgenomen waarbij het college van Burgemeester en Wethouders het terrein tevens kan bestemmen voor volumineuze detailhandel. De subcategorie bouwmarkt is als volumineuze detailhandel pas toegestaan na het uitvoeren van een Distributieplanologisch onderzoek en wordt beperkt tot maximaal 1.000 m².

De vestiging van zelfstandige kantoorgebouwen is niet toegestaan.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.
- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n)(zie bijgevoegd document);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevenbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Campagneweg ong, 4761 RM, Zevenbergen
Campagneweg ong, 4761 RM, Zevenbergen

Bedrijfstakken in Moerdijk

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie