Abel Tasmanstraat 81 , 3165 AM, Rotterdam-albrandswaard

 • 1555 m²
 • C
€ 1.050.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Algemeen Een functioneel kantoorpand gelegen op het bedrijventerrein Distripark Eemhaven te Rotterdam-Albrandswaard. Het object is uitstekend gelegen langs de rijksweg A15 (Rotterdam/Europoort). De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen. Het...

Toon meer

Kenmerken

Downloads

Algemeen
Een functioneel kantoorpand gelegen op het bedrijventerrein Distripark Eemhaven te Rotterdam-Albrandswaard. Het object is uitstekend gelegen langs de rijksweg A15 (Rotterdam/Europoort). De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen. Het Distripark Eemhaven is met het openbaar vervoer goed te bereiken met buslijn 69.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend gelegen langs de rijksweg A15 (Rotterdam/Europoort). De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen. Het Distripark Eemhaven is met het openbaar vervoer goed te bereiken met buslijn 69.

Object
Beschikbaar voor verkoop is het tijdelijk recht van erfpacht tot en met 31 augustus 2046, van twee percelen grond met de (opstal) rechten van de erfpachter op de zich op deze grond bevindende opstallen, bestaande uit een drie laags kantoorgebouw genaamd “Distribuilding”.

Kadastrale gegevens
Het complex is plaatselijk bekend als Abel Tasmanstraat 81 te Rotterdam en bij het kadaster bekend als gemeente Rhoon, sectie E, nummer 632, en nummer 630, respectievelijk groot 9 are 25 centiare en 01 are 95 centiare (tezamen 1.120 m²).

Duurzaamheid
Alle verlichting in het object is recentelijk vervangen door LED-verlichting. Tevens zal een deel van de dakbedekking vervangen worden door dakbedekking met betere isolatiewaardes.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Erfpacht
Het recht van erfpacht is uitgegeven door de Stichting Distripark, statutair gevestigd te 3176 PD Poortugaal, kantooradres Hofhoek 5. Vraag de brochure op voor de kenmerken die van toepassing zijn op de erfpachtovereenerfpachtovereenkomst.

Indeling
Het totale complex omvat:

Ca. 358 m² kantoorruimte op de begane grond (deels verhuurd Dura Vermeer)

Ca. 390 m² kantoorruimte op de 1e verdieping (deels verhuurd Bolloré / deels aan Vipre B.V.)

Ca. 196 m² kantoorruimte op de 2e verdieping (verhuurd GVFI Europe)

13 gemarkeerde parkeerplaatsen
Naast de gemarkeerde plaatsen is er op het terrein ruimte voor extra personenauto’s. Het totale terrein omvat circa 17 plaatsen.

Lasten en beperkingen
Op de kadastrale leggers van de percelen zijn geen bijzondere lasten of beperkingen opgenomen.

Bodemgesteldheid
Er is geen rapportage inzake de bodemgesteldheid aangeleverd.

Op basis van informatie verkregen via de website www.bodemloket.nl blijkt dat er op of nabij de locatie (locatiecode RT059910407) een saneringsactiviteit bekend is en historie bekend is, maar er zijn geen onderzoeken ingeschreven in de openbare registers.

Uitgaande van de veronderstelling dat er geen belemmeringen zijn ten aanzien van de bodem zal het complex onbelemmerd gebruikt kunnen worden voor alle doeleinden die het vigerende bestemmingsplan ter plaatse toestaat.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: “Albrandswaard Noord”, onherroepelijk, vastgesteld op 30 juni 2015.

Op grond van artikel 6 van de bestemmingsplanvoorschriften is de enkelbestemming van het complex “Bedrijventerrein” met als nevenbestemmingen “Waarde – Archeologie - 2” (artikel 28) en “Waarde – Archeologie - 5” (artikel 31).

De voor Bedrijventerrein bestemde percelen zijn bestemd voor:
a. goederendistributiecentra, met bedrifjsactiviteiten van milieucategoie 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten Distripark Albrandswaard Eemhaven
b. bij de onder a genoemde functie behorende kantoren;
c. bij de onder a genoemde functie behorende parkeervoorzieningen;
d. bij de onder a genoemde functie behorende horeca-activiteiten uit categorie 2, 3 of 4.
e. Erven, groenvoorziening en water.

Op basis van het vigerende bestemmingsplan wordt een duidelijke koppeling gemaakt tussen kantoren ten dienste van de haven en distributie. Zelfstandige kantoren van bijvoorbeeld een advocaat of accountant zijn niet toegestaan.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.050.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1996
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Abel Tasmanstraat 81
Plaats Rotterdam-albrandswaard
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 1555 m²

  Belegging

  Soort belegging kantoorruimte
  Aantal huurders 3

  Energie

  Energielabel C
  Energielabel einddatum 2025-09-17

  Bedrijfstakken in

  Ontdek het object

  Abel Tasmanstraat 81, 3165 AM, Rotterdam-albrandswaard
  Abel Tasmanstraat 81, 3165 AM, Rotterdam-albrandswaard

  Locatie

  Abel Tasmanstraat 81, 3165 AM, Rotterdam-albrandswaard

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

  Meer informatie