Zilveren jubileum voor Peter van Nederpelt!

Afgelopen maandag 15 mei heeft Peter van Nederpelt het makelaarsstafje overhandigd gekregen van Jeffry van Dongen, NVM Zuidwest NL. Dit makelaarsstafje heeft Peter te danken aan zijn 25-jarig lidmaatschap als NVM Makelaar.

De Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM is de grootste branche organisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Lid zijn van het NVM betekent dat men handelt volgens de drie kernwaarden van NVM: deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Ondanks dat de beediging en titelbescherming van makelaars in 2001 is afgeschaft, dienen leden van het NVM nog steeds een eed (belofte) af te leggen. Met deze eed belooft de makelaar dat hij zijn vak eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk zal uitoefenen.

Traditiegetrouw ontvangt elke makelaar van het NVM, mits hij van onbesproken gedrag is, na 25 jaar lidmaatschap dit zeldzame voorwerp. Het makelaarsstafje is een historisch object, wat vroeger gebruikt werd om de vakbekwaamheid van een makelaar aan te tonen. Vandaag de dag is het makelaarsstafje een fraai teken van waardigheid en erkenning. Wij feliciteren Peter dan ook van harte met zijn zilveren jubileum!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.