Zie niks over het hoofd en maak elke bezichtiging waardevol met de gratis Ooms Checklist

Zie niks over het hoofd en maak elke bezichtiging waardevol met de gratis Ooms Checklist

Geschreven door Maria van der Velde

Ineens is daar het verlangen: je wilt verhuizen. Naar een nieuwe woning, een nieuwe plek. Samen, met je gezin of met jezelf. Het is een spannend idee, het inspireert je. Vol met ideeën struin je de websites af op zoek naar je droomhuis. Of misschien heb je die al gevonden en begon daar het fantaseren! Na het dromen en verlangen komt de praktische kant om de hoek kijken, waaronder de bezichtigingen. Leuk! Want je kan de huizen die je op het oog hebt eindelijk in het echt aanschouwen.

Maar weet je na zoveel huizen nog waar welk soort vloer ligt en of er wel een aansluiting voor de vaatwasser zit? En heb je er aan gedacht de kozijnen te checken op houtrot? Een checklist waar alles op staat biedt uitkomst.


Download de gratis Ooms Checklist
Met
de Ooms Checklist voor bezichtigingen heb je alle kenmerken van een woning in één documentje bij elkaar. Simpel en overzichtelijk. Je download hem gratis, print hem uit en neemt hem mee naar elke bezichtiging. Noteer bijvoorbeeld per kamer het aantal vierkante meters en de staat van de vloer. Check of alle ramen in de woning goed sluiten en schrijf het per ruimte op. En heb je er aan gedacht de kruipruimte of kelder te controleren op vochtplekken?

De standaard Ooms Checklist geeft je al een prima overzicht van de staat van de woning, maar met de uitgebreide Ooms Checklist ben je helemaal volledig op de hoogte van jouw potentiële droomhuis. Daarbij denk je bijvoorbeeld ook aan de isolatie, eventuele duurzaamheidsvoorzieningen, de staat van het dak en of er klachten over geluidsoverlast bekend zijn. De Ooms Checklist helpt je overal aan herinneren, zodat je alles na één bezichtiging op een rijtje hebt. Handig in deze tijd, want een tweede bezichtiging zit er vaak niet in.


Met de Ooms Checklist haal je het meest uit elke bezichtiging. Door simpelweg het lijstje af te gaan, zie je niets over het hoofd en kun je achteraf alles nalezen en uiteindelijk de beste keus maken voor wat jouw nieuwe thuis wordt.


Download hier gratis de Ooms Checklist voor bezichtigingen! Met Ooms heb je alles onder controle. Van A tot Z.

Meer weten over dit onderwerp?

Zie niks over het hoofd en maak elke bezichtiging waardevol met de gratis Ooms Checklist
Maria van der Velde
Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie